Inredningsskolan Wittstock

i Stockholm (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Videoreportage

Om skolan

Inredningsskolan Wittstock Inredningskurser på distans

Sveriges populäraste inredningskurser på distans

Inredningsskolan Wittstock erbjuder kurser på distans både för dig som vill fördjupa dig i ditt inredningsintresse och för dig som vill arbeta professionellt med inredning och homestyling.

I yrkeskurserna Certifierad inredare och homestylist och Certifierad homestylist får du all inredningsteori och de praktiska verktyg du behöver samt kunskap om arbetsflödet i inrednings- och homestylingprojekt. Du får lära dig olika verktyg och tekniker för att visualisera och presentera dina idéer och vi går även igenom hur du startar företag och hur du marknadsför dig för att nå ut till potentiella kunder.

Vår grundkurs i inredning och styling är perfekt för dig som vill lära dig mer om inredning för egen del. Den ger dig verktygen, teorin och inspirationen du behöver för att inreda som proffsen. Tillsätt sedan din egen smak för att ska skapa ett hem som känns genomtänkt och personligt.

Våra mindre hobbykurser Färgsättning, Möblering, Ljussättning och Feng Shui är framtagna för dig som vill lära dig om olika tekniker för att lyckas med inredningen i ditt eget hem.

- - -

Vi erbjuder heltäckande och omfattande utbildningar med hög kundnöjdhet tack vare vårt pedagogiska och aktuella kursmaterial som kombinerar teori och övningar för att du ska få ut det mesta av din kurs.

Du kan välja att starta våra kurser direkt eller vid någon av våra fasta månadsstarter. Du kan antingen betala hela kursavgiften direkt eller delbetala på 6-36 månader via Klarna. Du läser via vår kursportal och väljer själv i vilken takt du vill genomföra din kurs. Du får personlig handledning och support under kursens gång.


För mer information om Inredningsskolan Wittstock, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Inredningsskolan Wittstock

Utbildningar

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Inredningsskolan Wittstock

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Hitta till utbildaren

Inredningsskolan Wittstock

Wittstocksgatan 10
115 24 Stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 60 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Frida
05 nov 2020

Jag har fått lära mig så mycket inom olika områden och det har varit det bästa med kursen. Man får verkligen en insikt i helheten när man vill jobba med inredning. Rekommenderar...

Visa mer
5/5
Therése Karlsson
30 sep 2020
Helt i egen takt med snabb respons

Jättenöjd med denna kurs då jag kunnat jobba 100% samtidigt som jag pluggat när det passat mig! Skönt att det inte har varit tidskrav på uppgifter och att man har kunnat sköta d...

Visa mer
5/5
Linda
10 sep 2020
Perfekt utbildning!

Bra upplägg på uppgifter som känns väldigt i tiden. Snabba svar vid frågor eller inlämning och alltid så positiv kommunikation. Jättebra med feedbacken efter certifieringsuppgif...

Visa mer
Highlights