Visa distansutbildningar.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Plugga på distans med Distansspecialisten i Sverige.

Plugga på distans med Distansspecialisten i Sverige

Vill du bli elektriker? Eller jobbar du som elektriker och saknar allmän behörighet? Saknar du någon kurs från gymnasiets elprogram? Läs dom hos oss separat.  Hos Distansspecialisten läser du på distans via webben. Distansspecialisten är ett utbildningsföretag som är specialiserade på praktiska och teoretiska kurser på distans. För övriga gymnasiekurser se vår webbsida:distansspecialisten.se

Utbildningar för dig som ska arbeta som elinstallatör

Hos Distansspecialisten kan du bland annat läsa Auktorisation för lågspänning, högspänning och även begränsad auktorisation – B, för dig som ska arbeta som elinstallatör. Det finns även andra utbildningar och kurser för dig som vill vara en elsäker yrkesman.

Under studietiden hos distansspecialisten kommer du att ha en kontinuerlig dialog med Distansspecialistens professionella lärare och handledare. Du kommer att få en personlig coachning som hjälper dig att nå dina kursmål.

Vad Distansspecialisten erbjuder

  • Behöriga lärare med lång erfarenhet som ger dig som elev en trygghet under studietiden.
  • Kursmaterial som administreras via Distansspecialisten.
  • Lärarledda kurser över internet via en utbildningsportal på internet.
  • Gymnasiekurser i elteknik och matematikFör mer information om Distansspecialisten i Sverige, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Distansspecialisten i Sverige

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Distansspecialisten i Sverige

Box 20
19521 Märsta

Tel: 08 - 68 44 13 44
www.distansspecialisten.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 23 recensioner.

Bolennarth Svensson
(5)
Bra utbildning för El-behörighet lågspänning. Utbildningsmaterialet är rikligt och relevant. Supporten är snabb och kompetent. Pedagogiken möjliggör studier på distans med lagom steg framåt. Tentamen via www.digitalaprov.se fungerade väldigt bra. Rättningen genomfördes i stort sett omgående. Laborationsmaterielen gjordes tillgängligt hos student...
Visa mer
Charlie
(5)
Utbildningen tog mig 1,5 år att göra, då studerade jag ca 1 timme per dag. Jag passade på att göra kursen medans jag var sjukskriven med utbrändhet och panikångest. Det var perfekt sysselsättning när man inte klara att ta sig an för mycket. Skolan var väldigt hjälpsamma när man körde fast.
Robert Fagerholm
(3)
Ett bekvämt sätt att utbilda sig på hemma, kräver dock disciplin och studieuppehåll rekommenderas inte. Från och till lite rörigt i studieinstruktionerna men inget som inte går att lösa.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in