Studera på distans med Distansspecialisten!

Distansspecialisten, utbildningar på distans inom elHär kan du läsa om Simon Fält som har gått en utbildning hos Distansspecialisten.

Hur tycker Du att det har varit att studera på distans?

- Jag tycker det har varit jättebra. Då har jag kunnat jobba på dagarna och sedan kunnat studera på eftermiddagarna och kvällarna. För mig var det en mycket bra lösning då jag bor en bit ut på landet

En del av studielitteraturen läser man på datorskärm, hur tycker Du att det har fungerat?

- Det fungerade bra. Det bästa med det har varit att det lätt går att söka efter information och allt var samlat på samma ställe.

När man studerar på distans blir man ju ganska ensam, hur har Distansspecialistens support fungerat, har Du fått den hjälp Du behövt?

- Det är faktiskt det jag är mest nöjd med. Supporten har fungerat väldigt bra och tydligt. Det har även gått väldigt fort att få svar när man undrar något. Även provrättningen har varit väldigt snabb och återkopplingen bra. 

Skriftliga prov görs via en webbsida, hur har det varit tycker Du?

- Även det har varit väldigt smidigt. Det har gett ett lugn i studerandet att kunna göra proven när man känner sig redo.

Hur har laborationerna fungerat, var Du tvungen att åka iväg någonstans för att göra ”labbarna” ?

- När det var dags för laborationerna så skickades dom till mig i 2 st resväskor vilket var en väldigt bra lösning. Då kunde man även göra dom hemma i lugn och ro.

Hur ser det ut på arbetsmarknaden nu när Du är klar med den teoretiska utbildningen? Hur ser dina möjligheter att få arbete ut just nu?

- Arbetsmarknaden ser väldigt bra ut och möjligheten att få jobb är ännu större nu. Jag har startat en el-avdelning i byggföretaget Knutby Bygg och efter bara några veckor har jag gott om jobb.



Läs mer om Distansspecialisten i Sverige

Gör en intresseamälan


Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Distansspecialisten i Sverige

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.