Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Betald annonsering i sociala medier - Distans

Dinnovate Academy
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Distans
Egen takt
Deltid, distans
6 995 SEK inkl. moms
Startdatum: När det passar dig - Distans
Betald annonsering i sociala medier

Om utbildningen

Lär dig om betald annonsering i sociala medier

Kursen ger dig en bra praktisk inblick i annonsering i sociala medier och du får förståelse för de olika sociala medier som finns, hur man sätter upp kampanjer och optimerar de kampanjer man har. Du får även verktyg för att sätta upp relevanta KPIer samt hur man bygger Evergreen-kampanjer.

I denna fristående kurs är fokus på den betalda annonseringen i Sociala Medier. Du kommer få kunskap om de olika sociala medie-kanaler, vilken målgrupp som använder de olika kanalerna och hur du väljer kanaler för din verksamhet. Du kommer även få kunskap om hur du sätter upp en funnel som hela tiden arbetar för att skapa ny trafik och hur du sätter upp en retargetingstruktur för att bearbeta trafiken längs resan i funneln.

Du kommer lära dig hur man sätter upp Evergreenkampanjer men även lära dig hur man kan jobba med optimering och analys av pågående kampanjer. Hur vet man när en kampanj levererar eller underpresterar, hur kan man sätta upp ett A/B test för att hela tiden ha en optimal kampanjstruktur. En viktig del av att lyckas med sin betalda annonsering är även att jobba med rätt content. Efter avslutad kurs kommer du ha en stor förståelse för hur du bör jobba med content och vilka olika format som de olika placeringarna bör ha.

Kursen kommer även ge dig insikter och kunskap i vilka KPI:er man bör sätta upp och hur man kan bygga en enkel rapportmall som i realtid rapporterar ditt resultat.

För mer information om Betald annonsering i sociala medier - Distans, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Dinnovate Academy?

Du väljer studietakt

Distansutbildningar

Du väljer startdatum

Delbetalning

Dinnovate erbjuder betalning genom följande betalningssätt via Klarna:
Betala direkt (kortbetalningar, banköverföring och Klarna Direkt), Betala senare (faktura) och Dela upp (delbetalningsplan 6, 12, 24 och 36 månader och flexibla betalningar)

Dinnovate Academy

Dinnovate Academy - Lär dig digital marknadsföring och försäljning på distans

Hos Dinnovate Academy kan du skaffa dig relevant kunskap genom kvalitetssäkrade kurser, under ledning av utbildare med stor branscherfarenhet. Kurserna är på svenska och du genomför dem helt online, i ditt eget tempo. Efter avslutad kurs får du ett certifikat...


Läs mer om Dinnovate Academy och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Betald annonsering i sociala medier - Distans

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Dinnovate Academy

Kungsportsavenyen 37
411 36 göteborg

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Anders

Denna kurs är utan tvekan ett måste för alla som vill attrahera framtidens kunder. Kursledaren Mattias har en förmåga att göra kunskapen väldigt lättillgänglig samtidigt som han går på djupet. I min roll som marknadschef har jag alltid haft en extern byrå som sköter sociala medier, och det har varit svårt att exakt förstå vad de gjort. Tack va...

Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in