Bergströms Kunskapsföretag

Bergströms Kunskapsföretag AB

Arbeta parallellt med studierna!

Vill du bli KBT-terapeut, A-terapeut, Anhörigterapeut eller Tolvstegsbehandlare?

Tre av utbildningarna är på distans! Det gäller A-terapeut, Anhörigterapeut och Tolvstegsbehandlare. Du studerar i din egen takt genom kursbrev på mail och några få fysiska träffar (hybrid). Upplägget är två-tre veckor i genomsnitt per kursbrev, fem kursbrev/halvår. Lärarna kan du ringa eller maila om du kör fast. De fysiska träffarna (4-6 dagar/halvår, fredagar-lördagar) finns i Göteborg, Malmö eller Stockholm. Räknas som halvtid. Läs när du vill och var du vill! Utbildningarna är auktoriserade av FAD.

KBT-terapeut kallar man sig efter utbildningen "KBT steg 1", det är en grundläggande utbildning i psykoterapi

KBT-utbildningen ges i en fysisk utbildningslokal i Göteborg, Malmö eller Stockholm, men visst deltagande kan vara via Zoom. Det är 46 närvarodagar (fredagar-lördagar, 240 tim teori + 128 tim handledning) under två år, knappt halvtidstakt, 12-15 tim/vecka, motsvarande 45 hp. Utbildningen är auktoriserad av sfKBT. Sökande bör ha en tidigare högskoleutbildning för att efter den grundläggande psykoterapiutbildningen kunna söka till en legitimationsgrundande psykoterapiutbildning.

Bergströms har mycket nöjda elever!

Utvärderingarna visar att eleverna är genomgående mycket nöjda och anser sig få just de kunskaper de behöver. Vi har sannolikt några av landets bästa kompetenser för just de här ämnesområdena. Vi har behandlat, utbildat och handlett sedan 1980-talet. Vi håller koll på forskningen och är vägledande för de som hörs i branschen.

Utbildningarnas fokus ligger på individen oavsett om arbetet utförs hos enskild individ, par/familj eller grupp. Den grundläggande filosofin i alla utbildningar grundas i övertygelsen om att det går att rädda liv och minska människors lidande. Det sker genom att professionella terapeuter verkligen kan sina yrken och har kvalificerade kunskaper.

Hjärtligt välkommen till Bergströms!

Ring oss eller maila!


För mer information om Bergströms Kunskapsföretag AB, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Bergströms Kunskapsföretag AB

Varför välja Bergströms Kunskapsföretag AB?

Eftertraktad utbildning

Kombinera arbete med studier

Auktoriserat utbildningsföretag

Utbildningar

Yrkesutbildning
Vård / Omsorg
Social omsorg Längd Ort Snittbetyg
Diplomerad A-terapeut, ATU, Alkohol- och drogterapeututbildning 3 år Distans
4,9 (9)
Diplomerad Anhörigterapeututbildning, AHTU 2 år Distans
Diplomerad Tolvstegsbehandlare SJI (TBU) 2 år Distans
5,0 (1)

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Bergströms Kunskapsföretag AB

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Bergströms Kunskapsföretag AB

Domherregatan 27
235 37 Vellinge

Tel: 086424288
Mobil 0705538435
www.bergstroms.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 14 recensioner.

Alexander Strandbergochstrandberg

En mycket utvecklande och lärorik tid dom åren jag läste hos er. Kurslitteraturen samt upplägget på hela utbildningen Upplevde jag som mycket positivt.

Sofie Westberg

Jag är väldigt nöjd med utbildningen, kunniga och engagerade lärare, bra upplägg, fantastiska kurskamrater. Lagom studietempo, ganska mycket kurslitteratur vilket tog tid men lönar sig i slutändan. Inte bara gjorde denna utbildning mig till terapeut, den fick mig också att växa och utvecklas som människa något enormt. Rekommenderas varmt!

Marcus

Mycket bra

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in