Bergqvist Utbildningar

Bergqvist har haft utbildningar inom friskvårdssektorn i över 20 års tid. Vi har yrkesutbildningar inom följande områden:
- Massageterapeut
- Personlig tränare
- Kost- och näringsrådgivare
- Diplomerad coach
- Spaterapeut

Bergqvists yrkesutbildning inom massage leder till att du blir massageterapeut med inriktning på friskvård. Bergqvists yrkesutbildningar står under tillsyn hos myndigheten för Yrkeshögskolan. I alla våra yrkesutbildningar inom massage ingår att göra certifieringsprov från Branschrådet Svensk Massage. Klarar man proven blir man certifierad av branschrådet. Detta är idag den mest eftertraktade titeln inom massagebranschen i Sverige!

Bergqvists yrkesutbildning till personlig tränare är ackrediterad av den europeiska organisationen EuropeActive (tidigare EHFA) och uppfyller därmed de krav EuropeActive ställer. Bland annat innebär detta att Bergqvists PT-licens har ett värde i hela Europa. Vi är också ackrediterade av FRISK.

Bergqvist anordnar också 2-åriga Yrkeshögskoleutbildningar till Medicinsk massageterapeut respektive Massage- och friskvårdsterapeut. Dessa utbildningar är de mest omfattande utbildningar du kan gå inom massage och friskvård i Sverige!

Bergqvist tar emot max 20 elever per klass för att kunna hålla en hög kvalitet på utbildningarna. Bergqvists yrkesutbildningar sker antingen på heltid under en termin eller halvfart/distans under två terminer. I båda fallen hjälper Bergqvists dig med boende om du så önskar. Intagning sker höst och vår.


För mer information om Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård
Massage / SPA / Hudvård Längd Ort
Massageterapeut / Certifierad Massör Distans

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar

Roxviksgatan 8A
582 73 Linköping

Tel: 013-13 75 06
www.bergqvistutbildningar.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 9 recensioner.

Ronny Keinvall

Mycket bra (PT) utbildning med otroligt pedagogiska och kunniga Intruktörer, kan varmt rekommendera skolan.

Anna-Lena Karlsson

Det är den bästa skolan jag har gått på. Lärarna gav 110% och fick alla att förstå hur musklerna fungerade med ursprung och fäste och allt omkring. Bra upplägg för oss som bodde på annan ort med praktik på hemmaplan.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in