EN UTBILDNINGSANORDNARE MED LÅNG ERFARENHET!

Akademi Båstad Yrkeshögskola erbjuder utbildningar inom olika yrkesområden. T.ex. Besöksnäring, Trädgård, Ledarskap, Revenue Management, Restaurang och Vård.

Samtliga Yh-utbildningar är framtagna i samarbete med respektive bransch. Det betyder att utbildningarna innehåller kurser som är väl anpassade till den kompetens näringslivet idag efterfrågar.

Att vara den ledande utbildningen inom respektive yrkesområde är den självklara utgångspunkten för de yrkesutbildningar som Akademi Båstad Yrkeshögskola driver. Skolans första kvalificerade yrkesutbildningar startade redan 1997, därefter har man successivt etablerat nya verksamheter.

Under hela utbildningstiden får du komma nära verkligheten. Undervisningen är praktiskt orienterad där studierna till stor del sker i projektform och med handledare från branschen.

Akademi Båstad Yrkeshögskolas utbildningar är förlagda till olika platser i Båstad eller på distans.

Målet för Akademi Båstad Yrkeshögskola är att alla studerande ska växa som individer och framgångsrikt etablera sig och göra sig attraktiva på arbetsmarknaden som förändras löpande.


För mer information om Akademi Båstad Yrkeshögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Akademi Båstad Yrkeshögskola?

Externa föreläsare

Samarbete med

branscher

Behov på

arbetsmarknaden

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Akademi Båstad Yrkeshögskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Akademi Båstad Yrkeshögskola

Lyckan 15
269 22 Båstad

Tel: 0431-772 18
akademi.bastad.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 87 recensioner.

Lydia

Sen dag ett har jag trivts väldigt bra. Det är en familjär och härlig stämning alltid! Utbildningen är så bra för att den är så bred. Det finns så många olika vägar att gå efter examen plus att man skapar sig ett stort nätverk på vägen. Sen att man har sammanlagt 28 veckors LIA (praktik) gör inte saken sämre. En otroligt bra möjlighet att få i...

Visa mer
Ida Sjödin

En fantastisk utbildning som gett mig otroligt mycket kunskap inom såväl det gröna som det hårdgjorda materialet. Varvat med juridik, ritlära och kalkylering har jag självförtroende och kunskap att starta eget i en bransch jag tidigare hade begränsad insyn i. Tack vare den obligatoriska praktiken har jag också fått värdefulla kontakter i mitt lo...

Visa mer
Victoria

Jag går just nu utbildningen och hittills har jag bara upplevt att utbildningen är riktigt bra och över förväntan! Engagerade utbildningsledare som är tillgängliga, kompetenta utbildare/föreläsare och skolan har ett riktigt bra nätverk i branschen som man får ta del av.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in