Korta YH-utbildningar

Digital omställning mot Agenda 2030

Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Deltid, distans
Studiestöd
CSN-berättigad
Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Deltid, distans
Studiestöd
CSN-berättigad
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

DIGITAL OMSTÄLLNING

Vi tar fåtal platser kvar - kontakta oss för sen ansökan.

Digitalisering är en relevant och viktig punkt som ligger högt upp i verksamheters agendor att jobba med men vet inte alltid hur och vilket sätt det kan eller bör ske. I denna utbildning får du verktyg hur du leder och driver omställningen. När vi kommer på nya idéer och använder teknik för att lösa problem, kan vi hjälpa både ekonomin, människor och naturen. Det kan också skapa nya jobb och möjligheter. 

Kursen riktar sig till dig som är yrkesverksam och som driver förändringsarbete i en verksamhet och som vill kompetensutvecklas i hur digitala verktyg kan effektivisera samt utveckla verksamheten i strävan att bidra till de globala hållbarhetsmålen.

Utbildningen utgår från Agenda 2030 och digitalisering som ett verktyg för att frigöra och tillsätta rätt resurser och utveckla verksamheten.

Kursen är för dig som vill lära dig mer om hur man använder teknik för att göra saker bättre och nå mål i företag och organisationer.

För mer information om Digital omställning mot Agenda 2030, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Akademi Båstad Yrkeshögskola?

Externa föreläsare

Samarbete med

branscher

Behov på

arbetsmarknaden

Så ansöker du

GRUNDLÄGGANDE BEHÖRIGHETSKRAV

Slutförd svensk eller utländsk gymnasieutbildning eller motsvarande, alternativt praktisk erfarenhet, eller motsvarande förutsättningar att tillgodogöra sig utbildningen.

SÄRSKILDA FÖRKUNSKAPER

2 år heltid (eller motsvarande deltid) dokumenterad yrkeserfarenhet från att ha arbetat med att driva projekt eller processer. Utbildningen riktar sig mot de personer som vill driva eller driver digital förändring i en verksamhet.

REELL KOMPETENS

Du som helt eller delvis saknar den formella behörigheten, gäller både grundläggande behörighet och särskilda förkunskapskrav, kan åberopa reell kompetens. Detta innebär att du ber oss pröva din behörighet på andra grunder än formella betyg.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Digital omställning mot Agenda 2030

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Akademi Båstad Yrkeshögskola
Lyckan 15
269 22 Båstad

EN UTBILDNINGSANORDNARE MED LÅNG ERFARENHET! Akademi Båstad Yrkeshögskola erbjuder utbildningar inom olika yrkesområden. T.ex. Besöksnäring, Trädgård, Ledarskap, Revenue Management och Vård. Samtliga YH-utbildningar är framtagna i samarbete med respektive bransch. Det betyder att utbildningarna innehåller kurser som är väl anpassade...

Läs mer om Akademi Båstad Yrkeshögskola och visa alla utbildningar.

Highlights