Webb automation

Xplorafory Test, Distans
Längd
6 veckor
Pris
12 375 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Löpande se detaljer
Utbildningsform
Distans
Språk
Engelska
Längd
6 veckor
Pris
12 375 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Löpande se detaljer
Utbildningsform
Distans
Språk
Engelska
Från 12 375 SEK inkl. moms / person

Videoreportage

Om utbildningen

Webb automation

Test Automation Postman & Selenium

Vill du växa och utvecklas till att bli en grym test automationsingenjör? Den här kursen i testautomatisering kommer göra det till verklighet. Kunskaper inom testautomation gör dig dessutom het på arbetsmarknaden och ger dig en gyllene position i mjukvarubranschen idag.

Syftet med kursen är att du ska lära dig att effektivt leverera kvalitetssäkrad, testad och kundvänlig funktionalitet via effektiva former av teamsamarbete, kommunikation, kundsamarbete samt tidig och frekvent feedback.

Under Test Automation Crash Course

Kommer du lära dig grunderna från en strategisk syn på testautomatisering samt hur och när man ska använda testautomatisering.

Du lär dig kunna avgöra vilket automationsverktyg som passar för aktuellt system/applikation och hur olika testverktyg för automation fungerar på djupet.


Verktyg som du kommer att lära dig under kursen:

  • JUnit5
  • Selenium
  • Postman

Målgrupp

Vem är du?

Du har arbetat med testning eller utveckling i minst 2 år och vill uppdatera dina kunskaper inom testautomation.

Du eller ditt företag behöver öka din kompetens inom testautomation för att effektivisera ditt testarbete. Du vill även lära dig det senaste inom automatiserad testning och bli konkurrenskraftig på arbetsmarknaden.

Kommande kursstarter

1 tillgängligt startdatum

Löpande

  • Distans
  • Distans
  • Engelska

Varför välja Xplorafory Test?

Nöjd-kund-garanti

Behov på arbetsmarknaden

Erbjuder delbetalning

Erbjudande

Visste du att den här utbildningen kan genomföras som en företagsintern utbildning för ditt företag? I vissa situationer passar det till och med bättre med en företagsintern utbildning än en öppen kurs.

I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Tillsammans kan vi anpassa innehållet till din organisations arbetssätt, med exempelvis övningar baserat på den egna verksamheten.

Det viktigaste för oss är att du känner dig nöjd med kursen och att den lever upp till dina förväntningar. Du kan därför alltid investera i våra kurser med en 100% pengarna tillbaka-garanti!

Examen & Intyg

Digitalt certifikat som kan läggas till på din LinkedIn-profil.

Kursledare

Jonas Breisel

Jag har jobbat i mer än 13 år med mjukvarutestning och varit lärare i 5 år.

Jag kämpade också med att hitta bra material att lära av. Den stora förändringen för mig kom när jag började aktivera mig utanför arbetstid. Jag träffade andra testare. Jag fick bra tips om material att studera. Den största förändringen kom när jag började undervisa andra testare. Då kom jag över en hel del av de idéer som jag ska dela med mig av i den här utbildningen.

Jag har testat allt från små system till system så stort att du inte kan se slutpunkten. Jag har hjälpt många företag att sätta upp sina tester från början till ett väl fungerande CI/CD-flöde.

VARNING: Jag kan inte garantera att du kommer göra exakt detta, för jag känner dig inte... men jag kommer att ge dig förutsättningarna för att kunna göra detta.

Jag har hjälpt hundratals människor precis som du att bli bättre på testning, där buggrapportering är en viktig del.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Webb automation

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Xplorafory Test
Berguven 20
4353 Göteborg

Xplorafory Test - utbildningar i mjukvarutestning och testautomation

Drömmer du om ett spännande jobb på en växande och attraktiv marknad, där du dessutom har möjlighet att göra skillnad? Vill du även ha ett varierande yrke som ger dig möjlighet att växa både på jobbet och på det personliga...

Läs mer om Xplorafory Test och visa alla utbildningar.

Highlights