Kurser

Test automation engineer

Xplorafory Test, Distans
Längd
12 veckor
Språk
Engelska
Längd
12 veckor
Språk
Engelska
Få mer information om utbildningen 👍

Videoreportage

Om utbildningen

Test automation engineer

Test Automation Engineer på Xplorafory Test

Vill du växa till en utmärkt testautomatiseringsingenjör? Denna kurs i Testautomatisering kommer att göra detta till verklighet. Som en positiv bieffekt kommer ditt marknadsvärde som testare också att öka.

Träningen genomförs huvudsakligen på eftermiddagar och kvällar för att inte påverka dina nuvarande åtaganden. Syftet med kursen är att effektivt leverera kvalitetssäkrad, testad och kundvänlig funktionalitet via effektiva former av teamsamarbete, kommunikation, kundsamarbete och tidig och frekvent feedback.

Målgrupp

Vem är du?

Du har arbetat med testning eller utveckling i minst 2 år och vill uppdatera dina kunskaper inom testautomatisering.

Du eller ditt företag behöver öka din kompetens inom testautomatisering för att effektivisera ditt testarbete. Du vill lära dig det senaste inom automatiserade tester och bli konkurrenskraftig på arbetsmarknaden.

För mer information om Test automation engineer, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Xplorafory Test?

Nöjd-kund-garanti

Behov på arbetsmarknaden

Erbjuder delbetalning

Erbjudande

Erbjudande


Du kan dela upp din betalning i 6 omgångar.

Där du betalar 10 000 kr inklusive moms första gången.

Därefter 5 delbetalningar på 8000 kr inklusive moms.

Prova på

Om du är osäker på om det här är något för dig. Kan du prova på 3 veckor för
10 000 SEK plus moms. Därefter bestämma om du vill fortsätta och betala resten eller ifall du vill ha pengarna tillbaka.

Vår Garanterande 100% Pengarna-Tillbaka-Garanti

När du joinar oss på Test automation engineer utbildningen kan du investera utan att oroa dig eftersom du alltid kommer att täckas av vår pengarna-tillbaka-garanti. I det extremt osannolika fallet vi inte kan hjälpa dig att bli en test automation enigneer inom 9 veckor, återbetalar vi varje krona du har investerat hos oss inget snack om saken.

Examen & Intyg

Efter testautomationsingenjör


Efter kursen kan du identifiera tester som kan automatiseras och utföra automatiseringen. Du kan också skapa körbara automatiserade testfall med tillhörande dokumentation.

Syftet med kursen är att effektivisera testprocessen med hjälp av automatiska tester. Du kan starta företagets automatiserade arbete på ett säkert och värdeskapande sätt.

Tidigare klienter upplever att de tar nästa steg i sin karriär. Vilket öppnar många nya möjligheter.

Kursinnehåll

Under utbildningen

Du kommer att lära dig grunderna från en strategisk synvinkel på testautomatisering. Även hur och när testautomation ska användas.

Du lär dig att kunna avgöra vilket automatiseringsverktyg som är lämpligt för det aktuella systemet / applikationen. Även hur olika testverktyg för automatisering fungerar på djupet. Du lär dig att arbeta praktiskt baserat på iterationer på ett effektivt sätt i utvecklingsprocessen.

Du lär dig grunderna och villkoren för Continuous deployment (CD) och Continuous Integration (CI) och kan relatera till hur kontinuerliga releases fungerar. Och förklara innebörden av att arbeta med kvalitetssäkring i ett DevOps -sammanhang. Du lär dig också att använda versionskontrollverktyg som Git i testprocessen / utvecklingsprocessen.

Verktyg som du kommer att lära dig under kursen:

  • Jenkins
  • JUnit5
  • Selenium
  • Git
  • GitHub
  • Postman

Utbildningen är indelad i två perioder

Testverktyg och automatisering:

De första 6 veckorna fördjupar du dig i tre olika testverktyg och skickar in tre praktiska laborationer kopplade till varje verktyg. Varje vecka har du tillgång till förinspelade föreläsningsvideor som du tittar på när det passar dig och individuell vägledning för att gå vidare i ditt lärande.

  • Lab1 JUnit5, Backend
  • Lab2 Postman, integration
  • Lab3 Selenium, Frontend

Projektet:

De sista 6 veckorna arbetar du i ett agilt team med ett projekt för att omsätta dina kunskaper i verkligheten. Här har teamet veckovis stöd från läraren. Det ligger till sen eftermiddag eller kväll.

Kursledare

Jonas Breisel

Jag har jobbat i mer än 13 år med mjukvarutestning och
varit lärare i 5 år.

Jag kämpade också med att hitta bra material att lära av. Den stora förändringen för mig kom när jag började aktivera mig utanför arbetstid. Jag träffade andra testare. Jag fick bra tips om material att studera. Den största förändringen kom när jag började undervisa andra testare. Då kom jag över en hel del av de idéer som jag ska dela med mig av i den här utbildningen.

Jag har testat allt från små system till system så stort att du inte kan se slutpunkten. Jag har hjälpt många företag att sätta upp sina tester från början till ett väl fungerande CI/CD-flöde.

VARNING: Jag kan inte garantera att du kommer göra exakt detta, för jag känner dig inte... men jag kommer att ge dig förutsättningarna för att kunna göra detta.

Jag har hjälpt hundratals människor precis som du att bli duktiga på testautomation, där du kommer lära dig mer än att hantera några verktyg.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Test automation engineer

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 7 recensioner
Skriv en recension
5/5
Jenny Lernbring
11 okt 2021

En bred och aktuell utbildning som ger en bra grund att stå på inför framtida utmaningar. Jonas är högst hjälpsam och stöttande som person! Han har lagt upp kursen på ett bra oc...

Visa mer
5/5
Royalyn Gifty
11 okt 2021

Not many are so efficient as Jonas , he possess rich knowledge in various Test Automation tools and frameworks. Not only technical skills Jonas possess great soft skills and com...

Visa mer
4/5
Kursdeltagare
11 okt 2021

4 av 5

Xplorafory Test
Berguven 20
4353 Göteborg

Xplorafory Test - utbildningar i mjukvarutestning och testautomation

Drömmer du om ett spännande jobb på en växande och attraktiv marknad, där du dessutom har möjlighet att göra skillnad? Vill du även ha ett varierande yrke som ger dig möjlighet att växa både på jobbet och på det personliga...

Läs mer om Xplorafory Test och visa alla utbildningar.

Highlights