Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Leda digital transformation

Teknikhögskolan
Sammanfattning
Korta Yh-utbildningar
Distans
24 veckor
Deltid
CSN-berättigad
Startdatum: Höst 2021 - Distans
Leda digital transformation, YH-utbildning hos Teknikhögskolan

Leda digital transformation

Bli diplomerad på mindre än ett halvår!

Jobbar du som projektledare, processledare, teamledare eller chef och vill ta ditt företag till nästa nivå? Bli diplomerad på mindre än ett halvår med vår helt unika YH-utbildning ”Leda digital transformation”!

Digitaliseringen och kravet på hållbarhet påskyndar den nya revolutionen. Företag som tidigare fungerat riskerar nu att hamna på efterkälken på grund av kompetensbrist. Att leda digital transformation ger insikter och kunskap för att ställa om, vilket ger Sveriges företag en bättre bas att stå på när världen, genom digitalisering, krymper allt mer.

Vad är digital transformation?

Digital transformation innebär att göra fundamentala anpassningar inom innovation, utveckling och samarbete för att kunna vara relevant, hållbar och konkurrenskraftig.

Personer i ledande positioner behöver ökad kompetens inom ledning av digital transformation och hållbar affärsutveckling. Det handlar om rörliga arbetssätt, införande av digitala hjälpmedel och lönsamhetsperspektiv. En hållbar verksamhet är mer långsiktig och anpassad till framtidens utmaningar. Det är även viktigt ur en arbetsgivarsynpunkt, då hållbarhetsfrågor har stor betydelse för många när de väljer jobb.

Att höja kompetensen hos ledning och chefer möjliggör den förändringsresa som krävs.

Utbildningens upplägg

Leda digital transformation är en yrkeshögskoleutbildning som du läser på distans och halvtid under 24 veckor. Eftersom YH-utbildningen bedrivs på distans så tar du del av föreläsningar och genomför praktiska övningar via en digital lärplattform, där ni i klassen samt våra utbildare både kommunicerar och arbetar.

Distansutbildningen börjar med en digital träff där vi bland annat går igenom studieupplägget. Sedan kommer det även att vara en träff på plats hos Teknikhögskolan i Karlstad under studietiden, där vi bland annat träffar branschföretag och genomför studiebesök. Förutom detta finns även möjlighet att fördjupa sig i ämnet på plats under två frivilliga träffar.

Det flexibla upplägget med distansundervisning och digitala träffar på både dag- och kvällstid möjliggör för fler yrkesverksamma att ta sig an utbildningen. Istället för traditionella tentamen, så kontrollerar vi att du har tillgodogjort dig kurserna genom redovisningar, projektarbeten, uppsatser och analyser.

För mer information om Leda digital transformation, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

  • Grundläggande behörighet (vilket innebär en gymnasieexamen eller motsvarande)
  • Minst 2 års yrkeserfarenhet inom projektledning, processledning, teamledning, chefsyrket eller motsvarande

Kursinnehåll

  • Hållbar affärsutveckling
  • Traditionell och agil projektledning
  • Transformation, verksamhetsförändring och organisationsutveckling
  • Ledarskap och transformation

Varje kurs består av 15 YH-poäng, vilket motsvarar sex veckors studier på halvtid.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Leda digital transformation

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Teknikhögskolan Facebook

Teknikhögskolan

Teknikhögskolan - YH-utbildningar som leder till jobb.

Hos Teknikhögskolan hittar du yrkeshögskoleutbildningar inom IT, teknik, bygg och anläggning, logistik samt projektledning. Vi har lång erfarenhet av att bedriva YH-utbildningar med mycket goda resultat. Så om du vill ha en utbildning som leder till jobb är det här du ska läsa!

Teknikhögskolan finns idag på 14 orter i Sverige och har ett stort utbildningsutbud, inklusive ett antal utbildningar som erbjuds på distans. Med ett nära samarbete med näringslivet och yrkesaktiva föreläsare med spetskompetens ser vi till att våra studerande är väl förberedda för nästa steg i karriären.

Praktik under dina studier

I YH-utbildningarna ingår praktik, eller LIA (lärande i arbete) som det kallas inom yrkeshögskolan. LIA är den praktiska delen av utbildningen och syftar till att utveckla dig för din kommande yrkesroll genom praktisk erfarenhet på en arbetsplats.

Välkommen till Teknikhögskolan!
Vi utbildar framtidens innovatörer och samhällsbyggare.

Visa alla utbildningar med Teknikhögskolan

Kontaktuppgifter till Teknikhögskolan

Teknikhögskolan

Årstaängsvägen 33
117 43 Stockholm


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in

Du kanske också är intresserad av: