Movant – från jobbdröm till drömjobb 

Gemensamt för Movants utbildningar är det nära samarbetet med branscher och näringsliv, det personliga förhållningssättet till varje elev och en stark vilja att se möjligheter. Movant är för dig som vill komma ut på arbetsmarknaden, byta karriär eller höja din kompetens. Vi har många års erfarenhet och kunskaper kring att utbilda vuxna inom yrkesutbildningar. Gemensamt för våra utbildningar är att de skapar rätt förutsättningar för anställning i yrket man utbildas i. En yrkesutbildning kan också vara ett första steg till fortsatt utbildning på högre nivå såsom YH.

Movant finns från Malmö i syd till Skellefteå i norr.

Movants utbildningstyper

 • Vuxenutbildning via Komvux – dessa söker du till via den kommunala Vuxenutbildningen i din hemkommun. På din kommuns hemsida finns det uppgifter om hur du kan kontakta dem för att få gå en utbildning.

 • Arbetsmarknadsutbildningar – söker du via Arbetsförmedlingen. Vi erbjuder även arbetsträning.

 • YH-utbildningar - du ansöker via yhantagning.se och kan läsa mer om utbudet på vår hemsida.
 • Företagsutbildningar – kompetensutveckling utifrån ordinarie kursutbud eller specialdesignade kurser. Movant har flera certifikat- och behörighetskurser att välja på. 

 • Omställningsstödet - vi erbjuder utbildningar som ingår i omställningsstudiestödet. Ansökan sker via din hemkommun.

Alla utbildningar inom den kommunala vuxenutbildningens (Komvux) och Arbetsförmedlingens regi är kostnadsfria för eleven. Komvuxutbildningarna är studiemedelsberättigade hos CSN.

Movants utbildningsområden

 • Bygg och anläggning
 • El och energi
 • Fordon och transport
 • Hantverk
 • Industriteknik
 • IT/Nätverk
 • Restaurang
 • Svets
 • VVS och fastighet

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor!

Movant AB är medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som godkänts i enlighet med Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation.


För mer information om Movant, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Movant

Utbildningar

YH-utbildning
Teknik
El / Elektronik Längd Ort
Distributionselektriker 1 år Distans

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Movant

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Movant

Norra Deltavägen 3
41705 Göteborg

Tel: 031-703 52 20
www.movant.se


Recensioner

Snittbetyg: 1,2

Baseras på 17 recensioner.

Bonzzo66
(1)

Totalt misslyckad utb. Kaos , brist på material, följer inte läroplanen, stressade och outbildade lärare med 0 pedagogisk kunskap - riktigt uselt. Lekskola al'a Kalle Anka. Tycker synd om eleverna som kommer till skolan utan kunskap om hur det skall fungera - helt oförberedda när de kommer ut i verkligheten.

Emma
(1)

Håller med tidigare inlägg. Allt stämmer och mer därtill. Mitt råd till dig som funderar på att bli Florist, välj en annan skola och utbildning. Från dag 1 till sista dagen, har man varit besviken och uppgiven. Sedan jag började har vi haft 7 lärare och ingen har varit är särskilt intresserad av att vara en engagerad lärare. Snarare tvärtom, kä...

Maria Ax, rektor Movant Bromma Kommentar:
Hej Emma,
Vi beklagar att detta är din upplevelse av utbildningen och vill gärna komma i kontakt med dig, då dina synpunkter är viktiga för oss. Du är varmt välkommen att kontakta mig direkt kring din utbildning och frågorna du har.

Med vänlig hälsning,
Maria Ax, rektor Movant Bromma
Visa mer
Johan Söderström
(1)

Vi saknar relevant material att jobba med och de teoretiska delarna handlar om industriella 3fas motorer som givetvis inte har något med elcyklar att göra. Från början skulle det vara en lärlingsutbildning men det skrotades IOM att Movant inte lyckades skaka fram lärlingsplatser. Jag känner mig grundlurad. En riktig skitutbildning.

Elsa Christensen, Platsansvarig Hildedal El och energi, Fordon och transport Kommentar:
Hej Johan, Vad tråkigt att höra att du är missnöjd. Utbildningen till elcykeltekniker har vi på Movant nyligen startat i samarbete med Göteborgs stad efter initiativ från cykelbranschen och Businessregion Göteborg. Ansvar för kursinnehållet är huvudmannen Göteborgs stad och att vi har löpande samarbete med dem kring utveckling av utbildningen oc...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in