Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

Masterprogrammet i pedagogik med inriktning mot professionsutveckling och forskning

Längd
120 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Antagningshistorik
Längd
120 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Antagningshistorik

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Distans
  • Distans

Om utbildningen

Masterprogrammet i pedagogik med inriktning mot professionsutveckling och forskning ger dig möjlighet att bredda din nuvarande utbildning, eller att specialisera dig inom ett fält som du är särskilt intresserad av. Utbildningen innebär inte bara utveckling av ämneskunskap, det öppnar också för fortbildning och en karriär inom forskning. När du är klar med din utbildning är det du som bestämmer vilken väg du tar.Masterprogrammet i pedagogik har en tydlig profil för arbete inom pedagogisk verksamhet i bred bemärkelse.

Så ansöker du

Avlagd kandidatexamen om minst 180 hp med minst 90 hp, inklusive självständigt arbete (examensarbete) 15 hp, i huvudområdet pedagogik eller motsvarande. Dessutom krävs kunskaper i svenska motsvarande det som krävs för grundläggande behörighet till svensk högskoleutbildning på grundnivå.

Examen & Intyg

Masterexamen
Mittuniversitetet
Härnösand, Sundsvall & Östersund

Hos oss på Mittuniversitetet möts människor, kompetens och nytänkande vid våra två campus – Sundsvall och Östersund. Vi har utbildningar som spänner över en rad olika områden –områden som samhällsvetenskap, beteendevetenskap, media, till vård, lärarutbildning samt IT, naturvetenskap och humaniora...

Läs mer om Mittuniversitetet och visa alla utbildningar.

Highlights