Folkuniversitetet Gävle, Falun, Uppsala, Örebro och Västerås

Folkuniversitetets Yrkeshögskola är en av Sveriges största anordnare av YH-utbildningar. En examen härifrån gör dig attraktiv inom ett yrkesområde där efterfrågan på professionell och kompetent personal är stor!

YH-utbildningarna tas fram i nära samarbete med näringslivet. Representanter från företag och organisationer sitter med i utbildningens ledningsgrupp och bidrar till att forma utbildningen.

Stora chanser till anställning med YH

Målen med utbildningarna är att ge dig som student en yrkeskompetens som leder till arbete. Efter examen har du mycket goda möjligheter till att få omedelbar anställning.

Folkuniversitetet YH-utbildningar består av både praktiska och teoretiska delar. Kursplaner och studieplaner är framtagna i samråd med näringslivets representanter. Alla YH-utbildningar innehåller praktik, så kallad "Lärande i Arbete" - LIA. Denna praktikperiod kan vara olika lång beroende på utbildning och sker ofta mot slutet av din utbildning. Folkuniversitetet YH-utbildningarna är avgiftsfria och berättigar till studiemedel.


För mer information om Folkuniversitetet Mitt, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Utbildning tryggar arbetsmiljön på svenska byggen

God arbetsmiljö, låg skaderisk och hög säkerhet på arbetsplatsen eftersträvas av alla arbetsgivare och utvecklingen på svensk arbetsmarknad har gjort stora framsteg. Folkuniversitetet i Gävleborg utbildar arbetsmiljöingenjörer - specialiserade för byggsektorn. Läs mer här!Så fick Armine jobb som tandsköterska bland specialister och akuttandläkare

Armine Tadevosyan, 25, fastnade för tandsköterskeyrkets varierade vardag och sökte sig till tandsköterskeutbildningen på Folkuniversitetet i Uppsala. Redan innan sin examen i maj 2017 hade hon fått anställning på tandvårdskedjan Aqua Dental i Stockholm, där arbetar hon med specialister och akuttandläkare.Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Folkuniversitetet Mitt

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Folkuniversitetet Mitt

Bergsbrunnagatan 1
75323 Uppsala

Tel: 018-680000
www.folkuniversitetet.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 13 recensioner.

S

Jättebra utbildning. Fick ett jobb direkt efter.

Maria Sultan

Över lag bra utbildning, lite olika upplevelse beroende på kurs och lärare, men de ansvariga för kursen har det funnits stort förtroende hela vägen och en väldigt informativ utbildning och en bra startplatå för en ny yrkesroll.

Sabina

Så många saker föll på plats efterhand. Fantastiska aha-upplevelser, underbart med ett forum där man kunde ställa Alla ”dumma” frågor. Huvudlärare Lars Andersson - fantastisk. Anita i Beskattning - suverän. Handledare Johanna Warme - bästa människan alla kategorier.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in