Yrkesutbildning

Certifierad Löneadministratör

Education Online, Distans
Utbildningstakt
Heltid, distans
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
24 990 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Språk
Svenska
Utbildningstakt
Heltid, distans
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
24 990 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Certifierad Löneadministratör

Certifierad Löneadministratör

Välkommen till vår omfattande utbildning i lönehantering och löneadministration! Är du redo att ta dina kunskaper inom löner till nästa nivå och bli en expert inom området? Då är den här kursen perfekt för dig!

I denna kurs kommer du att få en djupgående förståelse för alla aspekter av lönehantering, från grundläggande bokföring av löner till att hantera hela löneprocessen. Genom fyra välfyllda moduler kommer du att ta dig igenom varje steg i processen, från att förstå de lagar och regler som styr löneutbetalningar till att beräkna förmåner och tillägg på ett korrekt sätt.

Under kursens gång kommer du att få möjlighet att testa dina kunskaper genom frågor och inlämningsuppgifter. När du har klarat samtliga uppgifter och fått godkänt resultat kommer du att tilldelas ditt certifikat som bekräftar din kompetens inom lönehantering.

Gör dig redo att bli en eftertraktad expert inom löneadministration och öppna upp nya karriärmöjligheter för dig själv! Anmäl dig till vår kurs idag och ta det första steget mot en framgångsrik karriär inom lönehantering! Med vår kurs kommer du att förvärva de färdigheter och den kunskap som behövs för att navigera i den komplexa världen av löner och lönehantering, samtidigt som du får möjlighet att växa och utvecklas både personligt och professionellt.

För mer information om Certifierad Löneadministratör, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Kontakta oss för mer information

  • Distans
  • Distans
  • Svenska

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Så ansöker du

Inga förkunskaper krävs

Kostnader

24 990 inkl. moms

Fortsatta studier

Sofie Wiberg

Möt Sofie, en erfaren ekonom med över 15 års branscherfarenhet. För närvarande balanserar hon rollen som gymnasielärare i företagsekonomi i pittoreska Lund och som ekonomichef på ett gym i charmiga Landskrona. Med en mångsidig bakgrund inom ekonomi, juridik, HR och upphandling, har Sofie samlat på sig en skatt av kunskap och praktisk expertis. Från att ha agerat som arbetsgivare till att vara arbetstagare och utbildare, har Sofie varit med om allt. För närvarande är hon engagerad i att leverera inspirerande och informativa utbildningar inom ekonomi och juridik i Lund, där hon delar med sig av sin omfattande erfarenhet för att hjälpa dig att uppnå framgång.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad Löneadministratör

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Education Online
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Certifierande

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights