Yrkesutbildning

Certifierad HR - Generalist

Education Online, Distans
Längd
16 veckor
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
19 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Språk
Svenska
Längd
16 veckor
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
19 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Certifierad HR-Generalist

HR-Generalist

Drömmer du om en karriär inom HR? Om att spela en central roll i att hantera personalfrågor, utveckla arbetsplatser och främja en sund företagskultur? Vår utbildning till Certifierad HR-Generalist är din nyckel till en givande och mångsidig karriär inom HR!

Din Framtid som Certifierad HR-Generalist Börjar Nu!

Med vår utbildning kommer du att bli en certifierad HR-generalist med en mångsidig och eftertraktad uppsättning färdigheter. Du kommer att vara redo att möta utmaningar inom HR och påverka företagskulturen positivt.

Anslut dig till vår utbildning och bli en del av den nya generationens HR-generalister som förvandlar arbetsplatser och stärker organisationer. Ta första steget mot din framgångsrika HR-karriär som certifierad HR-generalist idag!

För mer information om Certifierad HR - Generalist, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Kontakta oss för mer information

  • Distans
  • Distans
  • Svenska

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Så ansöker du

Inga förkunskaper krävs

Examen & Intyg

Efter utbildningen kan du arbeta som:  

  • HR-generalist på ett företag: Inom ett företag kan en HR-generalist vara ansvarig för en rad HR-aktiviteter, inklusive rekrytering, personalutveckling, förmåner och ersättning och personaladministration.
  • Offentlig sektor: Inom den offentliga sektorn kan en HR-generalist arbeta inom myndigheter, kommuner eller statliga institutioner för att hantera personalfrågor, inklusive rekrytering, personalutbildning, arbetsrätt och fackliga förhandlingar.
  • Välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer: Inom dessa organisationer kan en HR-generalist arbeta med att rekrytera och hantera personal, utforma personalpolicyer och strategier, samt stödja personalutveckling och trivsel.
  • Startups och mindre företag: Inom startups och mindre företag kan en HR-generalist ha en bredare roll som omfattar alla HR-funktioner, från rekrytering och personaladministration till personalutveckling och förmåner.
  • HR-konsultföretag: En HR-generalist kan också arbeta för ett HR-konsultföretag där de tillhandahåller HR-tjänster och stöd till olika kunder och företag. Deras arbete kan omfatta allt från att utveckla HR-strategier till att genomföra träningsprogram och löneöversyn.

Kostnader

19 900 inkl. moms

Fortsatta studier

Hanna Dresler

Hanna Dresler har ägnat hela sin yrkeskarriär inom beteendevetenskap. Med en utbildning som beteendevetare har hon vidareutbildat sig till lärare för att kunna dela med sig av sin passion för detta spännande ämnesområde till andra. Under åren har Hanna arbetat i en rad olika roller och organisationer, däribland non-profit organisationer. Hon har varit en prisbelönt lärare och utmärkt sig inom undervisning inom beteendevetenskap

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad HR - Generalist

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Education Online
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Certifierande

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights