Yrkesutbildning

Certifierad Eventkoordinator inriktning mässor och event

Education Online, Distans
Längd
4 veckor
Utbildningstakt
Heltid, distans
Pris
15 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
4 veckor
Utbildningstakt
Heltid, distans
Pris
15 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Certifierad Eventkoordinator inriktning mässor och event - Kursprogram

Välkommen att utbilda dig till vertifierad eventkoordinator med inriktning på mässor och event.

Tänk dig scenariot att du är anställd på ett större företag som Eventkoordinator. Företaget har mycket ofta event och du har många parallella projekt samtidigt. Dina kunder blir då företagets anställda liksom företagets kunder. Du har alltså två olika sorters kunder. Ett annat alternativ är att du arbetar på en eventbyrå som ordnar mässor och event åt andra företag. Som ansvarig för produktion inom mässor och event har du titeln Eventkoordinator. Din kund är både företaget som har anlitat dig och deras kunder. Alltså kundens kund.

Var med och fira

I utbildningen kommer vi gå igenom olika exempel och ibland är du anställd av uppdragsgivaren och ibland är du anställd hos eventbyrån som konsult. Det finns lika många anledningar att hålla ett event som det finns anledningar att informera, presentera eller fira. Ett event kan alltså vara allt från en mässa, en happening, en kundkväll till en riktad kundaktivitet. Ett event kan också rikta sig inåt till de anställda i företaget, då brukar man prata om temadagar eller kick-off.

Om utbildningen

I utbildningen till eventskoordinator kommer vi gå igenom hur du på bästa sätt planerar och genomför ditt event. I utbildningen certifierad eventskoordinator ligger fokus på företagsevent som exempelvis mässor, kick-off, säljevenemang och kundaktiviteter. Under utbildningen kommer vi undersöka olika vinklingar där vi som eventkoordinator både kan arbeta som anställda på en marknadsavdelning, ha egen eventfirma eller fungera som konsult. När det handlar om mässor, kan det vara både din kunds eget mässdeltagande likväl som ditt företags mässdeltagande. I materialet gör jag inte skillnad på vem som marknadsför sig i mässan eftersom processerna är lika oavsett om du håller i trådarna åt någon annan eller åt dig själv.

Variation

Som eventkoordinator förväntas du ha kontroll på detaljerna, både de stora och små. Man kan också hålla ett event som privatperson, exempelvis vid bröllop, dop och större födelsedagar. I utbildningen Certifierad Eventkoordinator personliga fester, kan du lära dig mer om hur man bäst planerar en större fest, bröllop, dop, födelsedag, julfest och student.

Vi kan skräddarsy denna kurs för ditt företag. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.

För mer information om Certifierad Eventkoordinator inriktning mässor och event, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Kontakta oss för mer information

  • Distans
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Behörighet

Utbildningen vänder sig till dig som vill arbeta med evenemang och event som till exempel företagsmässor, pop-ups, kundmöten och kick-off. I denna utbildning får du en bred kunskap av eventprocessen.

Examen & Intyg

Efter utbildningen kan du arbeta som:

  • Eventkoordinator för mässor och event

Kursinnehåll

Under utbildningen varvar vi teori med videoinspelningar och frågeställningar. Du behöver få godkänt på deluppgifterna samt inlämningsuppgifterna för att få en godkänd certifiering.

Kurs 1 - Event, ett sätt att mötas

Kurs 2 - Att tänka på under själva eventet

Kurs 3 - Planering och arrangemang

Utbildare

Anna Lundströmer

Mitt namn är Anna Lundströmer och jag har arbetat med grafiska produktioner i 28 år. Jag har haft roller som egen företagare och konsult inom grafisk design, grafisk kommunikation, produktionsledning, projektledning och som faktor, webbredaktör och eventkoordinator. Min formella kunskap är bland annat en filosofie kandidat inom media och kommunikationsvetenskap med fördjupning inom grafisk design. Jag har tidigare varit kursledare inom grafisk design i fyra år.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad Eventkoordinator inriktning mässor och event

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Education Online
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Certifierande

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights