Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Boost Your Career

DMG Education
Sammanfattning
Utbildare: DMG Education
Utbildningstyp: Yrkesutbildning
Utbildningsort: Distans
Längd: 8 veckor
Utbildningstakt: Deltid
Studiestöd: Nej
Språk: Svenska

Boost Your Career

Vart vill du nå? Vet du hur du ska ta dig dit? Ta reda på det i denna kurs. En kurs som hjälper dig ta tag i vad just du vill och hur du ska ta dig dit! Du kanske behöver hjälp för hur du ska ta dig vidare på ditt nuvarande jobb? Eller vill du helt byta karriär? Lägg upp en konkret plan med denna kurs.

OM KURSEN

Boost Your Career är en kurs för dig som vet att du vill göra något och har en aning om inom vilket område men vill ha konkreta tips på hur du kan planera för att nå dina mål och skapa dig en karriär inom just ditt område. Kursen innehåller väsentliga och konkreta delar inom målbild och målskapande för att få de bästa förutsättningarna till att ta dig vidare i din karriär och nå just dina mål.

FÖR VEM?

Du som har ett driv och vet att du vill men kanske inte exakt vad och hur du ska ta dig dit. För dig som vill effektivisera ditt arbete mot din egna mål, få det gjort och framför allt, för dig som vill nå dina mål.

HUR GÅR DET TILL?

Perfekt om du även vill jobba under tiden. Du lägger 4 timmar per vecka och kan när som helst ta del av innehållet som både består av videos och text. Liveföreläsningar blandas med inspelade föreläsningar och workshops. Skulle du missa en liveföreläsning spelas den in och du kan se den i efterhand. Allt sker via en digital plattform som du får en egen inloggning till. Här kan du även kommunicera med kursansvarig samt de övriga deltagarna.

Examen, diplom m.m.

Efter avklarad kurs får du ett diplom som visar på de kunskaper och färdigheter du lärt dig. Du har en bra grund och en konkret målplan för att utveckla dig och din karriär till ytterligare nivåer och hur du kan applicera detta på just din situation.

Vad får man?

  • Diplom från DMG Education
  • Kunskaper och färdigheter i målsättning och planering
  • En konkret målplan för att fortsätta utvecklas i din karriär
  • 2 ytterligare live-sessions tillsammans med kursledare
  • Motivation och inspiration på vägen mot dina mål

Kostnader

Kursavgiften är 4 990 SEK (inkl. moms för privatpersoner, exkl. moms för företag)

DMG Education

DMG Education

Drömmer du om att utvecklas inom musik- och underhållningsindustrin? Vill du få in foten i en eftertraktad bransch? Allt detta kan du göra online vid DMG Education. DMG Eductions vision är att skapa en arena mellan studier och arbetslivet. En...


Läs mer om DMG Education och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om utbildningen: Boost Your Career.


En intresseanmälan ger dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsarrangören


Du blir kontaktad och får mer information - För att kunna ta rätt beslut


En intresseanmälan är ingen bokning. Du förbinder dig inte till något

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt