Visa distansutbildningar.se som: Mobil
Finansiera dina studier med hjälp av Comboloan

Finansiera dina studier med hjälp av Comboloan

Att studera är att investera i sig själv. Som blivande student är ekonomi en viktig fråga som kan verka krånglig att hitta rätt svar på. Innan du tar ett beslut vill du såklart jämföra olika erbjudanden, ett arbete som tar både tid och energi att göra. Så varför inte låta Comboloan göra det arbetet åt dig?

Comboloan – jämför privatlån och hitta rätt för just dig

Alla har olika behov och förutsättningar. Comboloan är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta det lån som passar dig och dina behov bäst. Hur det går till ska vi nu berätta!

Genom att göra en låneansökan hos Comboloan får du snabbt en överblick över olika långivares erbjudanden så att du kan hitta det lån med bäst ränta och villkor för dig. Du behöver alltså bara göra en ansökan för att få fram flera långivares erbjudanden. Enkelt, snabbt och tryggt!

Det är enkelt, tryggt och säkert

Det ska inte krånglas till i onödan. Hos Comboloan gör du enkelt och snabbt din ansökan genom att identifiera dig genom Mobilt BankID. Det är självklart helt kostnadsfritt! Comboloan använder samma säkerhetslösning som några av världens ledande banker och all personlig data krypteras.

1. Fyll i din ansökan. Det kan ta ett par minuter.

2. Comboloan samlar erbjudanden från flera långivare. Du får de flesta svaren direkt men du har alla erbjudanden inom 24 timmar.

3. Dina erbjudanden samlas under ”mina sidor”. Jämför och välj det erbjudande som passar dig bäst!
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in