Visa distansutbildningar.se som: Mobil

När vuxna barn gör slut med sina föräldrar

Contar
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans, Stockholm
1 dag
Heltid/deltid

När vuxna barn gör slut med sina föräldrar

contar7

Hur kan man hjälpa föräldrar vars vuxna barn inte längre vill ha kontakt?

Ett tabubelagt ämne som kan vara mycket svårhanterligt är när vuxna barn väljer att ta avstånd ifrån, och i vissa fall kanske också helt ”göra slut” med sina föräldrar. Detta är en kurs som vänder sig till dig som har samtal som en del av din yrkesroll och som vill hjälpa föräldrar med en besvärlig relation till sina vuxna barn och föräldrar vars vuxna barn har sagt upp kontakten med dem.

Kursen baseras på boken ”När vuxna barn gör slut” som är skriven av kursledaren Liria Ortiz tillsammans med journalisten Catarina Baldo Zagadou. Vi utgår under kursen ifrån ett antal verkliga anonymiserade fall. Du får under kursens gång konkreta verktyg för att kunna guida de personer som du samtalar om detta tema med, dels hur man kan hitta sätt att få en bättre relation med sina vuxna barn – och att det går att leva ett bra liv också på egen hand, om kontakten inte går att återuppta.

Online och på plats hos oss

Kursen är mixad på så sätt att den ges både på distans via video-plattformen Zoom och tillsammans med de deltagare som vill gå kursen på plats i våra lokaler på Högbergsgatan 30A, Södermalm i Stockholm.

För mer information om När vuxna barn gör slut med sina föräldrar, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kursansvarig

Din kursledare, Liria Ortiz, är leg. psykolog, leg. psykoterapeut, handledare, författare och föreläsare om motivation, förändring, gnäll och om att förstärka hopp. Liria utbildar i motiverande samtal (MINT) och vann det Stora Psykologpriset år 2017. Hennes böcker hittar du bland annat hos nätbokhandlarna Bokus och Adlibris. Liria har också medverkat som Psykolog i flertalet olika tv- och radioprogram som exempelvis Sveriges Radio P1

Så ansöker du

Du ansöker via skolans hemsida.

Kostnader

3 950 kr inklusive moms.

Contar

Contar

Väx med Contar genom utbildning och terapi. De erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som vill arbeta med människor och samtal. Contars viktigaste utgångspunkt är uppfattningen att alla människor har lika värde, och verktyget är det professionella samtalet. Verksamheten präglas...


Läs mer om Contar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: När vuxna barn gör slut med sina föräldrar

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Contar

Högbergsgatan 30A
116 20 Stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 3 recensioner.

Anna Törnebladh
(4)
Kameran kunde suttit närmare tavlan och föreläsaren så vi hade sett henne och vad hon pekade på. Svar: Vi ska tänka på det framöver.
Cilla
(5)
Hade gärna haft åhörarkopior innan föreläsningen trots förklaringen om varför den inte kom. Det var lätt att ställa frågor. Lagom stor grupp, bra övergriplig kunskap. Kursledaren tar sig tid att förklara, involvera, ta in nya tankar under föreläsningens gång. Trevlig lärorik dag, dock bestämt i sista stund att det skulle bli av. Men det är jag g...
Visa mer
Kursdeltagare
(4)
Personligen vill jag inte se nästa bild i bildspelet, jag vill fokucera vad som visas nu inte vad som kommer sen. Svar: Tack för din feedback! Vi har rättat till bildspelet så man nu bara ser en bild i taget.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in

Du kanske också är intresserad av: