Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Contar


Väx med Contar genom utbildning och terapi. De erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som vill arbeta med människor och samtal.

Contar - proffs på samtal

Contars viktigaste utgångspunkt är uppfattningen att alla människor har lika värde, och verktyget är det professionella samtalet.

Verksamheten präglas av längtan efter kunskap, respekten för varandra samt lusten att utvecklas och stödja andra till utveckling och förändring. På skolan arbetar man med en kognitiv inriktning och låter de existentiella frågorna ta stor plats. En viktig utgångspunkt i arbetet är att alla människor kan påverka sitt liv och att vi alla har ansvar för att själva göra våra egna val.

Vad vill du utbilda dig inom?

I Contars utbildningsutbud ingår flertalet kurser och utbildningar inom samtal, psykologi och terapi. Bland annat en grundkurs i KBT (kognitiv beteendeterapi), en yrkesutbildning till KBT-terapeut, kurser inom motiverande samtal, acceptance and commitment therapy, familjeterapi och mycket annat.

Contar åtar sig också gärna uppdrag för att skapa skräddarsydda kurser, anpassade för verksamheters olika behov inom området för utbildning och fortbildning gällande samtal och behandling.

Online eller på plats

Flertalet av våra kurser erbjuds som så kallade "hybridkurser" där du som deltagare väljer om du vill gå kursen online via vår digitala utbildningsplattform eller om du deltar på plats i våra lokaler på Södermalm i Stockholm. 

Medlem i yrkesnätverket

Efter diplomerad terapeututbildning finns möjlighet till medlemskap i yrkesnätverket Contar-terapeuterna, genom vilket också samtalsterapi i en mängd olika former erbjuds.

Se i listan nedan vilken utbildning som passar dig!


För mer information om Contar, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Contar Facebook

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Contar

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Contar

Högbergsgatan 30A
116 20 Stockholm

Tel: 08-462 98 14
www.contar.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 198 recensioner.

Tidigare elev
(4)
Innan min utbildning jobbade jag som socialsekreterare och nu efter min utbildning arbetar jag som Kurator och använder mig av min utbildning i samtalsterapi.
Maria Ahlnander
(5)
Arbetade som egenföretagare innan utbildningen och fick omgående jobb som samtalsterapeut/ beteendevetare på Dalarnas företagshälsa efter min utbildning. Examensår 2019
Jan Erlandsson
(5)
Har haft lång anställning vid Regeringskansliet. Efter min utbildning till KBT terapeut arbetade jag som Kurator/KBT samtalsterapeut vid vårdcentral 4 år. Enskild firma, privatmottagning 4 år; JE Samtalsterapi och utveckling. Hade tidigare i livet arbetat med psykosocialt och terapeutiskt arbete. Utbildningen gav mig verktyg för att återigen bli...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in