Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Distansutbildning inom språkresa

Distansutbildning inom språkresa

Distansutbildning inom språkresa

Volontärarbete betyder generellt att man åker iväg någonstans och arbetar med utsatta människor, djur eller återbyggande av städer för någon hjälporganisation. Det är ett arbete som oftast är obetalt men samtidigt väldigt givande. För att åka iväg på längre volontärarbeten krävs oftast någon typ av utbildning eller yrkeserfarenhet. Här har vi samlat distansutbildningar inom utlandspraktikprogram och volontärarbete.

 
Visar 1-1 av 1 träffar
Sökresultat Ort
Genuståget (25%)
Kvinnofolkhögskolan
Distans
Hur arbetar de feministiska rörelserna i Europa? Hur kan vi organisera oss tillsammans för att motverka antifeminismen och de reaktionära...
Visar 1-1 av 1 träffar
 

Mer om Distansutbildning inom språkresa

Att arbeta som volontär är ett oerhört givande arbete som ger dig erfarenheter som kan vara svårt att få på annat sätt. Arbeta som volontär!Generellt betyder det att man åker iväg och arbetar i någon hjälporganisation och arbetet kan variera mellan att arbeta med utsatta människor, rädda utrotningshotade djur eller hjälpa till med återbyggandet av städer och byar som förstörts i naturkatastrofer som jordbävningar eller översvämningar.

Som volontärarbetare kan man välja att arbeta i allt från ett par veckor upp till flera år. Om man vill arbeta en länge till så krävs det oftast att du har en relevant utbildning eller särskild yrkeserfarenhet.

Arbete som volontär

Att arbeta som volontär är oftast obetalt och innebär hårt jobb under ofta väldigt svåra förhållanden. Men i gengäld kommer att få en erfarenhet du inte kan få på annat sätt. Du kommer lära känna nya människor, bo i och uppleva en annan kultur och du kommer att göra en stor insats för de som behöver din hjälp.

Det finns en del distansutbildningar för dig som vill åka på längre volontärresor. Här ovan kan du läsa mer om de som erbjuds idag. Läs mer, ansök och gör en skillnad som betyder något.

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Jämför
Logga in