Sundbybergs folkhögskola

Sundbybergs folkhögskola

Sundbybergs folkhögskola har haft sitt nuvarande namn sedan 1997, men skolans anor sträcker sig ända tillbaka till 1836 då den kallades Stockholms Borgarskola. Skolan erbjuder kurser på en mängd olika nivåer där du både kan läsa upp grundskolebehörighet, gymnasiebehörighet, gå olika kreativa profilkurser samt svenska som andraspråk på sfi nivå.

Estetisk profilkurs

Kulturparaplyet – en arena för berättande och gestaltning, där vi samlar våra profilkurser. Kursdeltagarna i Filmlinjen, Skrivarlinjen och Teaterlinjen möts och arbetar tillsammans i korta projekt. Ettåriga heltidskurser och distans.

Härlig folkhögskolekänsla 

I den gamla skolbyggnaden med härlig folkhögskolekänsla finns ett stort skolbibliotek, en ljust ateljé för skapande aktiviteter och musikstudio. 


För mer information om Sundbybergs Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Sundbybergs Folkhögskola

Utbildningar

YH-utbildning
Vård / Omsorg
Social omsorg Längd Ort
Socialpedagog 2 år Distans
Folkhögskoleutbildning
Estetiska utbildningar
Ett skrivande rum - distans 1 termin Distans
Media / Kommunikation
Film / TV
Postproduktion för film och tv 1 termin Distans

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Sundbybergs Folkhögskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Sundbybergs Folkhögskola

Kasernvägen 1
174 02 Sundbyberg

Tel: 08-445 39 00
Fax 08-733 18 80
sundbybergsfolkhogskola.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Astrid

Mitt år på Sundbybergs folkhögskola förändrade mitt liv. Dels tog året mig vidare till min drömutbildning på universitetet, men viktigast av allt upplevde jag en otrolig sammanhållning och ett meningsutbyte under året där. Jag träffade människor från alla platser runt om från Stockholm, med olika kulturer och åsikter. Det var ett fantastiskt nyt...

Visa mer
Balzhan Kaldybayeva

Att man får meningen med livet, man skapar nya kompisar, lärarna som pushar elever, elever som stöttar varandra. Själva skolan är bäst.

Taner

En jättebra skola, lärarna är jätte underbara, trevliga. Om det inte vore för lärarna och denna folkhögskola så skulle jag nog aldrig tagit tag i mina studier. Jag är evigt tacksam för allt stöd och hjälp!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in