Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

Masterprogram i film och media - The Art of Impact

Längd
120 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
120 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Distans
  • Distans

Om utbildningen

Masterprogram i film och media med inriktning radio vänder sig till dig som vill specialisera dig inom radioberättande i serieformat. Du kommer i huvudsak att fokusera på dokumentära serier, men det finns även möjlighet att ägna sig åt radiodramaserier. Utbildningen är forskningsförberedande och består av två års heltidsstudier på avancerad nivå.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet: för studier på avancerad nivå. Särskild behörighet: - Konstnärlig kandidatexamen eller för utbildningen annan relevant kandidatexamen - Engelska 6 - Godkänt behörighetsprov som visar konstnärlig förmåga inom vald inriktning - 15 hp samt Examensarbete inom en för sökt masterinriktning relevant inriktning från Kandidatprogram i film och media, eller motsvarande.

Examen & Intyg

konstnärlig masterexamen
Stockholms konstnärliga högskola
Valhallavägen 189
115 53 Stockholm

Välkommen att söka till Stockholms konstnärliga högskola (SKH); en inspirerande och utmanandeutbildningsmiljö där du som student lägger grunden för ett hållbart och självständigt konstnärskap i en föränderlig omvärld. Som student möter du en unik sammansättning av konstnärliga utbildningar samtidigt som...

Läs mer om Stockholms konstnärliga högskola och visa alla utbildningar.

Highlights