Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

Masterprogram i strategisk kommunikation

Längd
120 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
120 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Distans
  • Distans

Om utbildningen

Vill du fördjupa dina kunskaper i strategisk kommunikation och läsa på distans? Vid Mittuniversitetet i Sundsvall har vi utbildat Sveriges vassaste kommunikatörer i över 40 år. Nu vill vi ge dig som har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik, statsvetenskap eller företagsekonomi chansen att bygga på dina kunskaper i kommunikation. Vårt program är mycket flexibelt eftersom du läser på distans och halvfart, och du kan välja mellan en magister- eller masterexamen. Med vårt program i bagaget står du dig väl rustad för nästa steg i karriären!

Så ansöker du

Engelska kurs 6 från svenskt gymnasium eller motsvarande.Avlagd kandidatexamen om minst 180 hp, varav minst 60 hp i medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik, statsvetenskap, sociologi, psykologi eller företagsekonomi.

Examen & Intyg

Magisterexamen, Masterexamen
Mittuniversitetet
Härnösand, Sundsvall & Östersund

Hos oss på Mittuniversitetet möts människor, kompetens och nytänkande vid våra två campus – Sundsvall och Östersund. Vi har utbildningar som spänner över en rad olika områden –områden som samhällsvetenskap, beteendevetenskap, media, till vård, lärarutbildning samt IT, naturvetenskap och humaniora...

Läs mer om Mittuniversitetet och visa alla utbildningar.

Highlights