Universitets- & högskoleutbildning

M.Sc. DevOps and Cloud Computing

Längd
24-48 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
24-48 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Startdatum när som helst

 • Distans
 • Distans

Om utbildningen

Masterkursen i DevOps och Cloud Computing som erbjuds av IU är noggrant utformad för att utrusta individer med de färdigheter och kunskaper som krävs för att lyckas inom det ständigt föränderliga teknikområdet.

Under hela detta program kommer deltagarna att fördjupa sig i DevOps-området och utforska de grundläggande principerna och metoderna som tjänar till att förena utveckling och verksamhet.

Den här masterkursen i DevOps och Cloud Computing, levererad av IU, är strukturerad för att ge studenterna de grundläggande färdigheter och kunskaper som krävs för att utmärka sig i den dynamiska tekniksektorn. Deltagarna kommer att ge sig ut på en resa in i DevOps-världen och få insikt i de principer och metoder som överbryggar klyftan mellan utveckling och verksamhet. Genom en kombination av praktiska projekt och branschrelevanta kurser kommer studenterna att lära sig att optimera mjukvaruutvecklingsprocesser, främja samarbete och effektivisera implementeringen med hjälp av toppmoderna verktyg och teknologier.

Dessutom kommer studenterna att utveckla en omfattande förståelse för molnberäkning, behärska implementering och hantering av molnbaserade lösningar för att driva innovation och skalbarhet. Vid slutet av denna kurs kommer deltagarna att vara väl förberedda för att gå i spetsen för digitala transformationer, katalysera organisatorisk framgång och forma framtiden för det tekniska landskapet.

För mer information om M.Sc. DevOps and Cloud Computing, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

 • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
 • Prisvärda utbildningar
 • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Så ansöker du

Antagningshandlingarna måste tillhandahållas på engelska eller tyska. Om de inte har utfärdats på något av dessa två språk krävs en översättning. Om du behöver översätta dina dokument kan vi hjälpa dig att hänvisa till våra betrodda översättningspartners. 

Generella antagningskrav:

 • Avslutad grundexamen med 180 hp med inriktning på affärsinformatik eller datavetenskap
 • Din examen måste vara från en statlig eller statligt erkänd högskola/universitet
 • Du måste ha uppnått ett slutbetyg på minst "tillfredsställande" eller motsvarande grad C i din tidigare grundexamen

Ytterligare antagningskrav:

Är din grundexamen inte i det obligatoriska ämnesområdet för detta programs 120 hp variationsantagningsbehörighet? Du kan fortfarande ansöka! Du måste ta 2 specifika kurser i början av dina studier och godkänna dem för att kunna fortsätta med dina studier. På så sätt behöver du inte göra ett inträdesprov och kan bevisa dina kunskaper samtidigt som du tjänar ECTS-poäng som en del av dina studier.

Engelska språkkunskaper

Beroende på dina personliga omständigheter kan du behöva visa bevis på dina engelska språkkunskaper. Dina färdigheter skulle behöva matcha B2-nivån i det gemensamma europeiska ramverket (CEF).

Vi accepterar följande certifikat för engelska språkkunskaper*:

 • TOEFL (minst 80 poäng)*
 • IELTS (minsta nivå 6)*
 • Duolingo English Test (minst 95 poäng)*
 • PTE Akademiker (minst 59 poäng)*
 • Cambridge-certifikat (minst betyg B)*

Är engelska ditt modersmål, eller har du tagit examen från en engelsktalande skola eller universitet? Då behöver du inte bevisa din engelska språkfärdighet. Kontakta våra studievägledare för mer information.

*Beviset får inte vara äldre än fem år.

Kursinnehåll

Förutom DevOps och Cloud Computing kommer du också att ta itu med ämnen som Serverless Computing och Container Orchestration. Med moduler som Agila Software Development Techniques och Design Thinking lär du dig implementera agila arbetssätt. Dessutom kommer du att utöka dina kunskaper i moduler som datavetenskap och samhälle, cybersäkerhet och dataskydd och cyberriskbedömning och hantering.

Öka dina kunskaper ytterligare genom att koncentrera dig på valfria ämnen inom IT-rätt för IT-säkerhet, maskininlärning och djupinlärning,

Kostnader

Onlinestudiemodeller och avgifter för din kandidatexamen i tillämpad psykologi

Beroende på dina personliga eller yrkesmässiga förutsättningar kanske du vill slutföra dina studier så snabbt som möjligt, eller så kanske du föredrar ett mer flexibelt studieprogram som är mindre tidskrävande. Det är därför vi erbjuder deltidsalternativ för alla våra utbildningar. Detta gör att du kan studera vid sidan av professionella eller personliga åtaganden. Vi anpassar dina studieavgifter utifrån din valda tidsmodell. Kan du inte avsluta ditt program inom den angivna tiden? Inga problem!

Om du inser att du behöver mer tid kan du helt enkelt byta till en annan tidsmodell med en månads varsel före månadens slut.

Inga registrerings- eller administrationsavgifter tas ut när du ansöker om att studera – du debiteras först när dina studier har påbörjats och provmånaden är slut.

Din provmånad börjar när du får dina inloggningsuppgifter. Detta ger dig möjlighet att testa våra kurser under en månad utan förpliktelser innan du debiteras. Under den månaden kan du sedan ta dina första kurser och börja lära dig direkt!

När provmånaden är över fortsätter dina studier. Du betalar dina studieavgifter enligt ditt kontrakt.

Framtidsutsikter

Efter att du tagit din masterexamen kommer du att ansvara för ledning och planering av DevOps-aktiviteter samt förändringsledning. Tack vare din vetenskapliga och praktiska expertis kan du få arbete inom många spännande områden. Till exempel som:

 • DevOps molningenjör
 • DevOps/MLOps konsult
 • Molnlösningsarkitekt

Intresseanmälan

Request information

Want to know more about this program, M.Sc. DevOps and Cloud Computing? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....

Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Highlights