Hvilan Utbildning

i Kabbarp (+ 9 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Sveriges grönaste skola 

Hvilan Utbildning erbjuder ett brett utbud av vuxenutbildningar genom yrkeshögskolan, yrkesvux, samt rekryterings- och arbetsmarknadsutbildningar. Utbildningarna finns på våra utbildningsenheter i skånska Kabbarp och Kristianstad, Stockholm och Örebro i fina omgivningar och lugn studiemiljö.

En gedigen skola med anor

Hvilan Utbildning är en anrik skola som utbildat i skånska Kabbarp sedan 1868.

Skolan har en lång tradition av gröna utbildningar och genom vår nästan 150-åriga historia har vi alltid utbildat med god kvalitet. På Hvilan är kunskap och kompetens i fokus samtidigt som vi tycker att det är av yttersta vikt att våra elever trivs under sin studietid.

Hvilan ägs av de tre Hushållningssällskapen; Hushållningssällskapet i Kalmar Kronoberg Blekinge, Hushållningssällskapet Sjuhärad samt Hushållningssällskapet Skåne. Hushållningssällskapet har gedigen kunskap och erfarenhet om utbildningsverksamhet och driver ytterligare sju naturbruksgymnasium och har utbildningsverksamhet inom vuxenutbildning och uppdragsutbildning inom den gröna näringen.

Det som utmärker oss är att vi äger alla våra hus och lokaler i skånska Kabbarp och därtill mark. Det innebär att vi har ett stort kapital och står stadigt även när konkurrensen ökar skolor emellan. Vi ser också ett ökat intresse för våra gymnasieutbildningar och våra yrkesvux- och yrkeshögskoleutbildningar har fortsatt ett mycket högt söktryck.

Oavsett vilken skola du studerar på är kompetensnivån hög bland personalen, både vad gäller teoretiska kunskaper och yrkeserfarenhet inom de olika områdena. Tack vare Hvilan Utbildnings stora nätverk med företag kan vi erbjuda våra elever mentorskap under utbildningen.

Välkommen till Hvilan!


För mer information om Hvilan Utbildning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Hvilan Utbildning

Reportage

Erik hittade perfekta mixen som arborist

Hvilan Utbildning

Med en bakgrund som konstvetare och arkitekturhistoriker och med klättring som fritidsintresse hittade Erik Jönsson från Dalby den perfekta mixen i sitt yrkesval. Han utbildade sig till arborist vid Hvilan Utbildning!

Utbildningar

YH-utbildning
Jord / Skog / Natur Längd Ort
Behörighetsgivande kurspaket Distans

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Hvilan Utbildning

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Hvilan Utbildning


Tel: 040-46 37 00
Fax 040-46 37 50
www.hvilanutbildning.se


Recensioner

Snittbetyg: 2,7

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
1/5
Sam / Sam
07 mar 2021
Dålig utbildning, dålig skola i min tro!

Det fattades resurser dvs lärare, lokal och support! Samt väldig förvirrande kursplan

4/5
Peter
29 sep 2019

Jag trivs bra hittills. Inget att klaga på. Trevlig personal, bra lärare med intressanta, roliga uppgifter samt ett bra upplägg. Vi har en bra sammanhållning i klassen och alla ...

Visa mer
3/5
Anonym
19 jan 2008
Highlights