Visa distansutbildningar.se som: Mobil

En gedigen skola med anor

Hvilan Utbildning är en anrik skola som utbildat i skånska Kabbarp sedan 1868.

Skolan har en lång tradition av gröna utbildningar och genom vår nästan 150-åriga historia har vi alltid utbildat med god kvalitet. På Hvilan är kunskap och kompetens i fokus samtidigt som vi tycker att det är av yttersta vikt att våra studerande trivs under sin studietid.

Idag är Hvilan Utbildning en av få skolor som är branschägda och ägs av GRO – Gröna näringens riksorganisation - som är en ideell organisation. Ägandet sker utan vinstutdelning och vinsten är istället välutbildade studerande. 

Hvilan Utbildning vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevakning viktiga ledord för oss. Vi gör allt för att få dig motiverad, engagerad och nyfiken på framtiden. 

Välj Hvilan Utbildning – en personlig skola med varm, öppen atmosfär och riktigt bra lärare. Hvilan Utbildnings unika profil lockar studerande från hela landet till våra skolor. Den traditionsrika skolan finns i skånska Kabbarp, mellan Malmö och Lund. Men Hvilan bedriver även vuxenutbildningar i Stockholm, Uppsala och Norra Mälardalen samt gymnasieutbildning i Lund, Kabbarp och Stockholm. Under hösten 2020 startar vi även gymnasieskolor i Malmö och Göteborg. 

Oavsett vilken skola du studerar på är kompetensnivån hög bland personalen, både vad gäller teoretiska kunskaper och yrkeserfarenhet inom de olika områdena.


För mer information om Hvilan Utbildning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Erik hittade perfekta mixen som arborist

Erik hittade perfekta mixen som arborist

Läs mer Hvilan Utbildning

Med en bakgrund som konstvetare och arkitekturhistoriker och med klättring som fritidsintresse hittade Erik Jönsson från Dalby den perfekta mixen i sitt yrkesval. Han utbildade sig till arborist vid Hvilan Utbildning!


Utbildningar

Utbildningar Ort
Konsulterande arborist - European tree technician Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Hvilan Utbildning

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hvilan UtbildningRecensioner

Snittbetyg: 3,5

Baseras på 2 recensioner.

Peter
(4)
Jag trivs bra hittills. Inget att klaga på. Trevlig personal, bra lärare med intressanta, roliga uppgifter samt ett bra upplägg. Vi har en bra sammanhållning i klassen och alla har roligt när vi lär oss. Det är bra att det alltid finns en möjlighet att lyckas med omprov. Pratik v. 41 ser jag framemot. Toppen! 🙂
Anonym
(3)
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in