En gedigen skola med anor

Hvilan Utbildning är en anrik skola som utbildat i skånska Kabbarp sedan 1868, men bedriver idag vuxenutbildningar i Skåne, Stockholm och Örebro.

Skolan har en lång tradition av gröna utbildningar och genom vår nästan 150-åriga historia har vi alltid utbildat med god kvalitet. På Hvilan är kunskap och kompetens i fokus samtidigt som vi tycker att det är av yttersta vikt att våra studerande trivs under sin studietid.

Hvilan ägs av de tre Hushållningssällskapen; Hushållningssällskapet i Kalmar Kronoberg Blekinge, Hushållningssällskapet Sjuhärad samt Hushållningssällskapet Skåne. Hushållningssällskapet har gedigen kunskap och erfarenhet om utbildningsverksamhet och driver ytterligare sju naturbruksgymnasium och har utbildningsverksamhet inom vuxenutbildning och uppdragsutbildning inom den gröna näringen.

Vi är den personliga skolan med varm, öppen atmosfär och riktigt bra lärare. Hvilan Utbildnings unika profil lockar studerande från hela landet till våra skolor. Utbildningsutbudet är brett och vi utbildar vuxna inom yrkeshögskolan, arbetsmarknadsutbildningar och yrkesvux – men även åt företag i branschen. På skolan i skånska Kabbarp bedriver vi även gymnasieutbildningar inom naturbruk. Våra utbildningar finns runt om i Sverige och förser branschen med eftertraktade kompetenser och nya medarbetare på olika nivåer.

Oavsett vilken skola du studerar på är kompetensnivån hög bland personalen, både vad gäller teoretiska kunskaper och yrkeserfarenhet inom de olika områdena. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevakning viktiga ledord för oss. Vi arbetar för att få dig motiverad, engagerad och nyfiken på framtiden.

Välkommen till Hvilan!


För mer information om Hvilan Utbildning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Hvilan Utbildning

Reportage

Erik hittade perfekta mixen som arborist

Med en bakgrund som konstvetare och arkitekturhistoriker och med klättring som fritidsintresse hittade Erik Jönsson från Dalby den perfekta mixen i sitt yrkesval. Han utbildade sig till arborist vid Hvilan Utbildning!Utbildningar

YH-utbildning
Jord / Skog / Natur Längd Ort
Behörighetsgivande kurspaket Distans

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Hvilan Utbildning

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hvilan Utbildning


Tel: 040-46 37 00
Fax 040-46 37 50
www.hvilanutbildning.se


Recensioner

Snittbetyg: 2,7

Baseras på 3 recensioner.

Sam / Sam

Det fattades resurser dvs lärare, lokal och support! Samt väldig förvirrande kursplan

Peter
(4)

Jag trivs bra hittills. Inget att klaga på. Trevlig personal, bra lärare med intressanta, roliga uppgifter samt ett bra upplägg. Vi har en bra sammanhållning i klassen och alla har roligt när vi lär oss. Det är bra att det alltid finns en möjlighet att lyckas med omprov. Pratik v. 41 ser jag framemot. Toppen! 🙂

Anonym
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in