Yrkesutbildning

Certifierad beteendeterapeut

Education Online, Distans
Längd
16 veckor
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
16 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
16 veckor
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
16 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Certifierad beteendeterapeut

Beteendevetenskap

Certifierad beteendeterapeut - Kursprogram

Beteendeterapeututbildning är för dig som vill arbeta med och bidra till mänsklig utveckling.

Utbildningen är uppdelad i fyra kursmoduler som kommer att utrusta dig med de nödvändiga kunskaperna för att arbeta inom området för mänsklig utveckling.

Målet med utbildningen är att forma dig till en kunnig, självsäker och insiktsfull beteendeterapeut. En nyckelkomponent för detta är att utveckla god självkännedom, och därför lägger vi stor vikt vid din personliga utveckling. Vår utbildning inom beteendevetenskap ger en omfattande förståelse för att tolka människors beteenden och drivkrafter. Vi integrerar även metoder som ’Möt dig själv-steg’ i utbildningen, vilket inkluderar användningen av olika avslappningsmetoder, visualisering, upplevelser och erfarenheter. Utbildningen ger dig en djup insikt i hur tankar och känslor styr beteendet.

Målet är att skapa en klar förståelse för den skiftande dynamiken mellan terapeut och klient, med fokus på coaching. Ämnen som dokumentation, sekretesslagar, etik samt information om ansvarsförsäkring ingår i utbildningen. Syftet är att ge terapeuten grundläggande kunskap inom psykosyntes för att kunna stödja klienten i att identifiera och hantera sina utmaningar. Utbildningen levererar värdefull information som kan tillämpas både på fysisk och psykisk nivå, vilket resulterar i framgång både professionellt och personligt.

Det är en heltäckande yrkesutbildning för de som önskar arbeta med personlig utveckling online och ta emot klienter från både offentlig och privat sektor.

Utbildningen omfattar fyra delkurser som tillsammans presenterar en grundlig introduktion till psykosyntes, där människan betraktas som en helhet med både kropp och själ. Kurserna är progressiva och bygger på personlig upplevelse och tillväxt.

För mer information om Certifierad beteendeterapeut , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Kontakta oss för mer information

  • Distans
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Så ansöker du

Inga förkunskaper krävs

Examen & Intyg

Efter utbildningen kan du arbeta som:

Utbildningen är en komplett yrkesutbildning till dig som vill jobba med personlig utveckling online och ta emot klienter både från den offentliga och privata sektorn.

Kostnader

16 900 inkl. moms

Utbildare

Hanna Dresler

Jag som håller i denna kursen heter Hanna Dresler och har har ägnat hela min yrkeskarriär inom beteendevetenskap. Med en utbildning som beteendevetare har jag därefter vidareutbildat mig till lärare för att kunna dela med mig av min passion för detta spännande ämnesområde till andra.För närvarande driver jag mitt egna företag med inriktning på HR, beteendevetenskap och ledarskapsfrågor.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad beteendeterapeut

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Education Online
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Certifierande

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights

Kursinnehåll

Välkommen till vår inspirerande utbildning!

Vi erbjuder teori och tar dig på en spännande resa genom videoinspelningar och frågeställningar. Varje steg är en möjlighet till utveckling och varje deluppgift en chans att visa din potential. Med varje godkänt moment närmar du dig inte bara en certifiering, utan också din personliga framgång. Ta steget mot dina drömmar och mål med oss!

Kurs 1 - Certifierad beteendeterapeut: Få kompetens och praktiska färdigheter för att analysera och behandla beteendeproblem med vetenskapligt grundade metoder och verktyg.

Kurs 2 - Holistisk psykologi: Utforska en integrerad syn på psykologi som inkluderar kropp, sinne och själ för att främja helhetshälsa och välbefinnande.

Kurs 3 - Ditt eget ledarskap & kommunikation: Utveckla dina personliga ledarskapsförmågor och förbättra din kommunikation för att effektivt leda dig själv och andra mot framgång och samarbete.

Kurs 4 - Behandlingsmetoder: Lär dig olika behandlingsmetoder och terapeutiska tekniker för att möta individuella behov och främja positiva förändringar och välbefinnande.