Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

studera utomlands på college och universitet

Alla som jobbar på Blueberry har en stor passion för utlandsstudier. De vet av egen erfarenhet vilken stor och fantastisk upplevelse det är att studera utomlands. Därför vill de hjälpa dig att uppleva samma sak.

Om Blueberry College & Universitet

Blueberry erbjuder kostnadsfri studierådgivning, tips och information och hjälper dig välja rätt college eller universitet ur deras stora utbud. Sedan hjälper de dig kostnadsfritt genom hela ansökningsprocessen. Blueberry gör det helt enkelt lättare för dig att ta steget och plugga i ett annat land.

Varför är det är gratis att anlita Blueberry?

De utländska universiteten och collegen vill ha studenter från hela världen och samarbetar lokalt med Blueberry i Sverige. Det är partneruniversitet som finansierar Blueberrys verksamhet och är en integrerad del av deras service, därför är det helt gratis för dig att anlita dem!

Hur Blueberry stöttar dig

Genom Blueberry får svenska studenter detaljerad information om vilka olika möjligheter det finns för dem som vill läsa utomlands. De jämför olika program, kurser och utbildningssytem. De ger tips och råd kring CSN, boende, försäkringar med mera. För dig som vill träffa andra studenter ordnar de events innan avresan.

Hos Blueberry får du träffa personer som själva studerat inom olika ämnesområden i USA, Australien, England, Spanien, Etiopien och flera andra länder.

Blueberry matchar dig med skolor

Blueberry besöker många av deras utländska college och universitet varje år för att kunna ge dig så omfattande hjälp som möjligt innan du tar ett beslut om vad du vill studera och var någonstans. De känner sina skolor väl och vet vad som kommer passa just dig.

I listan nedan kan du välja det universitet eller land som intresserar dig mest! Även om skolan är listat vid ett särskilt ämne så finns det många fler utbildningar som den skolan erbjuder också. Lycka till!


För mer information om Blueberry - College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Event

Sveriges digitala utlandsstudiemässa 10 oktober

Blueberry

Vill du studera utomlands? Ta chansen att medverka på Blueberrys digitala utlandsstudiemässa lördagen den 10 oktober! En grym möjlighet att träffa spännande college och universitet från hela världen online. Skolor kommer delta från USA, Europa, Australien, Nya Zeeland och Asien. Under dagen får du ta del av värdefull information, ställa frågor till representanter från skolorna och du får även inspireras av tidigare studenter som berättar om sina studier utomlands!

När: Lördagen den 10e oktober klockan 10.00-16.00
Plats: Online (Självklart kostnadsfritt)
Se medverkande college och universitet här.
För att få påminnelse innan eventet och uppdateringar anmäl dig via Blueberrys hemsida här.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-10-10    Tid:   10:00 - 16:00   Online.

Utbildningar

Fristående kurs/termin utomlands
Ekonomi Längd Ort
Sveriges digitala utlandsstudiemässa Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Blueberry - College & Universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Blueberry College & Universitet Facebook

Hitta till utbildaren

Blueberry - College & Universitet

Karlavägen 104
11526 Stockholm

Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu


Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in