Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Academy Online

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 147 recensioner.

Annika Eklöf
Enkla föreläsningar med bra övningsuppgifter som förberedde en fint på inlämningsuppgifter och tentamen. Bra att kunna läsa i sin egen takt också.
Rosita
Det bästa med denna utbildning var att jag kunde studera i min egen takt och alltid kunna gå tillbaka och lyssna på föreläsningen om jag behövde det. Bra upplägg och variation - alltid roligt och spännande att påbörja en ny modul. Men framför allt en bra kursledare som alltid var tillgänglig och svarade snabbt på alla mina frågor och gav ovärde...
Visa mer
Rebecka Johansson
Bra exempel och tydliga förklaringar. Snabba svar både via mail och telefon. Bra med både videomaterial och text. Fint upplägg i de olika kategorierna så att man lätt kan förbereda sig på vad som komma skall.
Cehajic Emina
Det bästa med utbildningen var att jag kunde studera i min takt kombinerat med jobb. Snabb återkoppling, bra upplägg och att jag alltid kunde gå tillbaka och lyssna på föreläsningen om igen om det behövdes.
Christina Schiller
Det bästa med utbildningen var att jag kunde studera i eget tempo, bra grundutbildning om man vill fortsätta att läsa vidare inom administration, bra föreläsningar med bra innehåll, tydliga instruktioner när det gäller både övnings- och inlämningsuppgifterna. Upplägget har varit perfekt för mig som inte har studerat på många år och jag har inset...
Visa mer
Cecilia Widerberg
Det bästa med utbildningen var att kunna göra den när man har tid och var man vill. Bra övningar och inlämningsuppgifter och snabba svar från kursledaren!
Jenny Forsberg
Det var en bra och intressant utbildning med mycket intressant och lärorik information. Utbildningen får 4.5 i betyg! För mig var det Kundservice som var det bästa!
Katharina Esselin
Bra upplägg och övningsuppgifter. Snabb återkoppling med bra tips och reflektioner.
Maria Hedström
Det bästa med utbildningen var mixen av information, inspiration, vägledning, praktiskt sökande, roadmapen som är vår plan och som hjälpt oss att komma till de beslut och den tågordning vi nu har inför att starta upp vår verksamhet. Vi har drömt om någon form av affärsrörelse i nästan 30 år, nu på 5 månader har vi fått verktyg för hur, vad och när.
Josefin Dybdahl
Det bästa med utbildningen är friheten att studera i min egen takt. Jag är så imponerad över er personal - glädjen, entusiasmen, förståelsen och motiverandet! Mitt betyg på utbildningen är 4,7.
Maria Ackell
Relevanta inlämningsuppgifter. Gav mig en del nya verktyg och perspektiv som jag kan använda i min yrkesroll som koncept och idéutvecklare. Ställde krav på lite egen kreativitet och problemlösning, vilket kändes verklighetsförankrat likt arbetslivet. Fungerade bra att genomföra på distans.
Helene Zaar
En väldigt rolig och givande utbildning och jag kan studera när jag vill och i min egen takt.
Linda Falkenstrand
Toppen att man kan plugga i sin egen takt, bra kursledare och upplägg.
Robert Roman
Var tveksam till att ta kursen då jag coachat i över 30 år på arbetet, men tycker att det gett mig en hel del. Tinas feedback och engagemang har varit bäst!
Madeleine Hellman
Bra material och framför allt en engagerad kursledare. Det märktes att hon tog sig tid att noggrant läsa igenom det inskickade materialet och kom med väldigt bra feedback.
Jenny Antonsson Lundh
Bra och engagerad kursledare, bra kursinnehåll och bra att man kan läsa den på distans!
Emel Kilic
Jag tycker faktiskt att den var superbra anpassad för de som arbetar och samtidigt vill plugga vid sidan om, men inte har tid att anpassa skoltiderna. Därför tyckte jag att det var flexibelt att utföra alla uppgifter i egen takt och tid när det passade som bäst.
Niklas Söderquist
Blandningen av föreläsning och inläsningstext var det bästa med utbildningen.
Aziz Denha Hanna
Utbildningen innehåller jättebra information om ekonomi och hur man kan behandla olika typer av ekonomiska problem. Tack så jättemycket!
Peder Svensson
Håkan som utbildare är en källa till inspiration och ger energi genom hela utbildningen och i den feedback som ges. Enkelt sätt att ta till sig de olika delarna, tycker att upplägget var tydligt. Man behövde bara komma in i hur upplägget var. Började använda delar som vi gick igenom direkt i mitt dagliga arbete.
Natalia Eliasson
Det bästa med utbildningen är att man kan studera då när man har tid.
Cecilia Tyren
Väldigt bra utbildning med föreläsningar och tydliga uträkningar.
Catalina Cifuentes
Mycket bra information, korta föreläsningar då man inte blir trött eller uttråkad. examinationerna är bra med mycket bra feedback.
Elin Rehnlund
Bra att kunna studera i egen takt!
Zanna Nilsson
Snabba svar vid inlämningar och frågor. Bra att man får ta ut svängarna på sitt eget sätt!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in