Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Academy Online

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 61 recensioner.

Tony Hedman
(5)
Det bästa med utbildningen är att det är valfri studietakt, att den är en yrkeskvalificerande utbildning och att det var korta, pedagogiska avsnitt. Jag har fått snabb återkoppling dom gånger det varit aktuellt.
Rama Gazrawi
(5)
Det bästa med utbildningen var speciellt föreläsningarna och kursämnet.
Karin Daleke
(4)
Det bästa med utbildningen var att det var bra studiematerial.
Ros-Marie Nordström
(5)
Det bästa med utbildningen är att den är bra strukturerad. För mig som har jobbat med löner och som ekonomiassistent, var den en jättebra uppdatering. Nu känns det som om jag kan börja jobba med löner igen direkt, utan att känna mig ringrostig.
Emma Lundin
(4)
Det bästa med utbildningen var att jag kunde göra allt i min egen takt, spola tillbaka vid behov och lyssna igen.
Eva Kjellgren
(4)
Det bästa med utbildningen var att jag kunde göra den i min egen takt och att ni var väldigt snabba med att ge respons när jag väl skickade in, samt gav konstruktiv feedback, vilket gjorde att jag kände att ni verkligen läst det jag skrivit.
Anders Sjöström
(5)
Min handledare var kanon. Behaglig röst, förklarar väldigt enkelt och gav bra återkopplingar. Undervisningarna var lärorika. Bra att man fick feedback på inlämningsuppgifterna. Jag kommer att rekommendera Academy online.
Anette Österlund
(4)
Jag tycker att ni får betyg 4!
Sarah Forslund
(4)
Det bästa med utbildningen har varit det pedagogiska upplägget och lärarens insikter i ämnet. Att hela tiden få feedback på det jag har gjort har för mig varit väldigt motiverande och läraren har varit snabb i återkopplingen.
Jonna
(2)
Lätt att bli godkänd på kursen. Enkla uppgifter. Skrapar på ytan i ämnet vilket kan vara till fördel efter kursen och ute i arbetslivet att då fortsätta googla och bygga vidare på den kunskapen man fått med sig. Läraren läser mer eller mindre innantill under föreläsningarna. Fick vänta på två moduler som inte var färdigställda. Skulle aldrig rek...
Visa mer
Josefine Hallgren
(4)
Det bästa med utbildningen är att man kan variera. Jag kan sitta vid datorn på förmiddagen för att sedan fortsätta med mobilen och lyssna medan jag åker tåg till exempel.
Karin
(1)
Gick ej vidare efter första modulen. Urkasst upplägg och dålig kvalitet på föreläsningarna. Fick tack och lov pengarna tillbaka.
Rickard Fredriksson
(5)
Det bästa med utbildningen är djupet i alla olika discipliner, den personliga utvecklingen som jag har gjort. Trodde att man var tvungen att vara på fysiska utbildningar med lärare och göra fysiska övningar för att uppnå den utvecklingen.
Fredrik Lejon Söder
(4)
Stillbilderna från föreläsningen gjorde det väldigt smidigt att gå igenom de delar man inte förstod första gången utan att behöva spola genom videon.
Tobias Jönsson
(5)
Det bästa med utbildningen är att det är lätt att förstå och smidigt att komma åt och plugga när man vill.
Diamant Eriksson
(5)
Det bästa med utbildningen kan jag nog säga var allt, då jag ska arbeta med människors hälsa och medvetande, att möta sig själv, att höja upp egenvärdet och finna balansen i sitt liv.
Monica Brandberg
(5)
Det bästa med utbildningen var att det var bra föreläsningar.
Annica Vall
(5)
Det bästa var att man själv kan planera sitt upplägg och sin tid för utbildningens upplägg. Snabb återkoppling från kursledaren.
Johanna Nilsson
(5)
Det bästa var att man fick studera i sin egen takt, smidigt med videoklipp med Powerpoint så man tydligt hann med.
Edita Arslanagic
(5)
Det bästa var att man i lugn och ro kan plugga och göra tentan i eget tempo.
Malin Billersjö
(5)
Det bästa med utbildningen var att den var så omfattande!
Juliet Kadimala
(5)
Det bästa var att Linda var väldigt pedagogisk. Hon var bra på att förklara, lugn röst och gott tempo.
Vjekoslav Decur
(5)
Lättanvänd Coursio-appen och välstrukturerad kursplan.
Annelie Persson
(5)
Linda var bäst, hon är jättetrevlig och förklarar på ett utomordentligt bra sätt. Tack för en jättefin utbildning, den har varit ovärderlig för mig.
May Lauren Boström
(5)
Bäst med utbildningen är föreläsning och helheten, man blir så engagerad.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in