Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Academy Online

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 244 recensioner.

Kolsum Karimi
Det bästa med utbildningen var att jag fick lära mig mycket och att läraren var jättebra och tydlig. Jag tycker att allt med kursen var bra. Därför vill jag även börja med en annan kurs snart med er på Academy Online. Tack så jättemycket!
Jenny Albin
Helhetsupplägget var toppen! Bra upplägg, följde en röd tråd och enkelt att hänga med och förstå.
Linda Blomberg
En behaglig röst och lättförståelig föreläsningar, tydliga och jag orkade lyssna länge på dom. Kan en del då jag jobbar som admin några år men ändå bra upprepning.
Alexander Söderberg
Det bästa med utbildningen är att allt material är online och man kunde göra hela utbildningen i sin egen takt. Perfekt för mig som jobbar och har en väldigt aktiv fritid. Jag kan inte komma på något som behöver förbättras jag är nöjd och kommer utbilda mig snart igen via er.
Cigdem Sirimsi
Mycket intressant och lärorikt. Bra handledare som förklarar i videoklippen. Mycket bra ny kunskap jag har fått som jag inte visste, djupgående inom psykologi och beteendemönster så man förstår sig på livet. Tycker att den va jätte bra!
Nathalie Thulin Dufvenberg
Det bästa med utbildningen var att de är så flexibelt, att man kan göra uppgifterna, kolla på utbildningsmaterialet när man kan och har tid. Gott om tid till varje modul och bra innehåll. Direkt och konkret feedback från handledaren.
Magnus Lundgren Johansson
En bra grundläggande utbildning för den som vill starta e-handel. Den går steg för steg igenom förberedande arbete och de förberedelser som behöver göras på ett pedagogiskt sätt. Positivt med snabb svarsfrekvens och bra feedback från kursledaren.
Nicole Stigenholm
Det bästa med utbildningen var att jag inte var tidsbunden till föreläsningarna och att jag kunde arbeta med mina studier i min egen takt. Upplägget var jättebra, inte för långa föreläsningar. Jag är nöjd med hela utbildningen!
Kikki Cannervik
Intressant och lärorik. Väldigt snabba svar och snabb rättning av uppgifter.
Pirre
Bra feedback, lärorik och verkligen komprimerad på ett sätt som fick med allt viktigt
Paulina Laba
Det bästa var att man lärde sig så mycket nytt. Allt var bra!
Carina Fredriksson
Heltäckande och användbara ämnen som kommer till nytta inom helt olika verksamheter t ex kriminalvård, skola, socialtjänst samt psykiatri. Lättfattlig svenska trots komplicerad nivå av undervisning. Bra med många mindre ”kapitel”./föreläsningar. Tydligt tal av handledare i inspelad undervisning. Snabb återkoppling från handledare och MYCKET...
Visa mer
Daiana Draghicescu
Det bästa var upplägget och självaste innehållet. Gedigen genomgång av kursen och dess moduler. Tack!
Nancy El-zouki
Snabb återkoppling samt väl utförd utbildning med rätt uppläggning, oftast lätt att hitta svar samt lätt att förstå. Jag tycker att det i helhet har varit ganska lätt att studera denna utbildning, jag tycker att upplägget är väl utfört.
Seherezada Catak
Måste nog säga att allt var bra med denna utbildning, den var bred och innefattade många delar som är viktiga för just hälsa. Inom alla aspekter oavsett ålder. Kursen var genomgående och lätt att förstå. Hoppas ni behåller den enkla raka undervisningen. Stort plus till kursläraren som såg till att lämna feedback så man får bekräftat om man har l...
Visa mer
Hanan Yacob
Mycket lärorik utbildning och väldigt bra kursledare så smidigt att kunna kontakta henne och få hjälp med en gång. Supernöjd! 😄 Tack så jättemycket!
Linda Nilsson
Mycket pedagogiskt upplagd och jag älskar föreläsningarna som var tydliga och blev ännu bättre med demonstration av bilder, tydliga upplägg av matematiska tal och sedan repetitionen efter varje föreläsning med bilder och text! Mycket bra!
Simon Hallberg
Det bästa är att den ger mig möjligheten att skaffa det jobb som jag vill jobba med.
Emma Fredriksson
Pedagogiskt utformad med föreläsningar, väl utformade och lärorika övningsuppgifter och heltäckande och perfekta inlämningsuppgifter. Fantastisk kursledare Inger Back som gav snabba väldigt bra återkopplingar och feedback som gav mig motivation att fortsätta utbildningen och göra mitt bästa under den. Mycket nöjd med kursledaren som var så väldi...
Visa mer
Mikaela Gedda
Tydligt, bra och informativt!
Emma Johansson
Tyckte att feedbacken man fick från läraren var väldigt bra, motiverande. Kim berättade på ett bra och pedagogiskt sätt som gjorde att man förstod och lätt hängde med. Smidigt att kunna läsa på distans i sin egen takt och att det fanns olika sätt att betala.
Sandra Eriksdóttir
Det bästa med utbildningen är: - Holistisk syn på människan - Man kan genomföra utbildningen i sin egen takt - Man får inblick in i många olika ämnen och metoder - Man får lära känna sig själv bättre
Rabia Yilmaz
Det bästa med utbildningen var att man kan studera i sin egen takt och att det var ett lärorikt samt givande innehåll.
Ida Wennström
En väldigt bra och pedagogisk utbildning. Bra förklaringar och enkelt att förstå. Det var enkelt att förstå, bra uppstyrt och inte för invecklat.
P.D
Otroligt givande utbildning som har gett mig erfarenhet och kunskap. Rekommenderas verkligen!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in