Tränarakademin

UTVECKLA DIN FULLA POTENTIAL SOM TRÄNARE

Tränarakademin är en skola där passionerade människor ges vetenskaplig kunskap och praktiskt kunnande för att utveckla sin egen potential som tränare.

Vi ger dig Sveriges främsta lärare

Vi har samlat Sveriges ledande experter inom träning, idrott och hälsa med lång erfarenhet från fältet. Forskare och praktiker som har förmågan att undervisa och utveckla individer på ett framgångsrikt sätt.

Sveriges främsta utbildningsmiljö för tränarutveckling

När du går våra utbildningar gör du det på Riksidrottsförbundets anläggning på Bosön där majoriteten av all lärarled undervisning äger rum. Det ger dig fantastiska möjligheter till lärande och nätverkande på Sveriges främsta idrottscentrum för utveckling. 


För mer information om Tränarakademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Tränarakademins Facebook

Utbildningar

Yrkesutbildning
Kurser
Idrott / Sport
Personlig tränare Längd Ort
Gratis PT-kurs - Bli en framgångsrik PT och tränare 🦸‍♀️🦸🏽‍♂️ 5 timmar Distans

Gratis informations- och kunskapsträff kring tränar och pt-yrket

Tränarakademin Webinar

Nyfiken på PT-yrket? Då är du välkommen att delta på vår digitala informations- och kunskapsträff kring tränar och pt-yrket.

Under träffarna som sker löpande kommer du få ta del av våra erfarenheter från PT och tränaryrket samt få titta på hur några tidigare studenter förverkligat deras tränardrömmar.
Vi kommer också visa dig hur du kan komma igång och arbeta som tränare samt hur du kan bli tränaren som sticker ut från mängden. Givetvis finns vi också tillgängliga för att svara på dina frågor om yrket och utbildningen.

Boka din plats gratis idag via vår hemsida. 

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Tränarakademin

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Tränarakademin

Hälsingegatan 49
113 31 Stockholm

Mobil +46 70 58 00 324
tranarakademin.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 33 recensioner.

Toni
K.L.

När jag började på Tränarakademin så hade jag en ambition att bli PT, jag visste inte hur, men på något sätt skulle det ske. Jag hittade utbildningen här på hemsidan och anmälde mig efter att ha kollat runt på några olika alternativ. Efter att ha genomfört min utbildning till Lic. PT & Tränare hos Tränarakademin så är jag stolt över att kunna ka...

Visa mer
Josefin

Ett väldigt fint material OnLine och på plats med föreläsningar av experter inom sin nisch var både givande och inspirerande. Utbildningen ger dig en bred och djup kunskap inom viktiga områden kring hälsa och upplägget av den praktiska delen i rollen som PT var tydligt och strukturerat. Det här är en utbildning som ger dig kunskaper för liv...

Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in