Yrkesutbildning

Systemutvecklare - React/Node

Intensive Code, Distans
Längd
6 månader
Utbildningstakt
Deltid
Studiestöd
Ej studiemedelsberättigad
Pris
95 000 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
19 september, 2024 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-07-31
Utbildningsform
Distans
Språk
Svenska
Längd
6 månader
Utbildningstakt
Deltid
Studiestöd
Ej studiemedelsberättigad
Pris
95 000 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
19 september, 2024 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-07-31
Utbildningsform
Distans
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

systemutvecklare

Intensive Code erbjuder dig en intensivutbildning till systemutvecklare

Vår utbildning har fått högsta betyg från både eleverna och de företag som anställt dem efter utbildningen.

Är du osäker på om programmering är något för dig? Då kan du enkelt och kostnadsfritt göra vårt 3-stegstest. Börja med vår introduktionskurs, där får du prova på programmering och lära dig att bygga din egen "att-göra"-applikation. När du gjort steg 1 så ringer vi upp dig för en avstämning och du kan passa på att ställa alla de frågor som du har och berätta vilka dina mål är. Känns det som det är rätt utbildning för dig så är det dags för anmälan till utbildningen. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i ditt beslut och vi följer upp med videomöte så att inga frågetecken finns.

I VÅR UTBILDNING till systemutvecklare ser vi till att du har allt du behöver för att kunna skapa de bästa förutsättningarna inför din nya karriär. Du får även lära dig hur du på ett säljande sätt kan framföra dina kompetenser till framtida arbets- och uppdragsgivare.

Då ditt viktigaste verktyg som systemutvecklare är en Laptop så skickar vi dig en programmeringslaptop, denna får du behålla efter utbildningens slut.

Läroplanen är 6 mån lång, men du har upp till 12 mån på dig att slutföra utbildningen. Din coach följer upp med dig regelbundet och hjälper dig att nå dina mål.

Efter slutförd och godkänd utbildning får du ett certifikat som styrker dina kompetenser.

Mentorskap: Den hemliga ingrediensen

Med en nära och personlig handledning i vår utbildning strävar vi efter att låsa upp din fulla potential. Din dedikerade coach är där för att vägleda dig genom varje steg på vägen, inte bara för att uppnå dina mål utan för att överträffa dem. Vi tror på att skapa en trygg och stödjande miljö där du kan blomstra och växa till din fulla kapacitet.

För mer information om Systemutvecklare - React/Node, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

1 tillgängligt startdatum

19 september, 2024

  • Distans
  • Distans
  • Svenska
  • Sista ansökan: 2024-07-31

Varför välja Intensive Code?

Laptop

Din tid, din takt

Personlig coaching

Så ansöker du

Du behöver inga förkunskaper för att söka till vår utbildning. Det enda kravet vi ställer är att du förstår och talar flytande svenska. 

Efter att du har gjort färdigt introduktionskursen bokar därför vi in en videointervju med dig. Resultaten från introduktionskursen och videointervjun utgör vårt bedömningsunderlag. 

Om du blir antagen, blir du erbjuden en plats på utbildningen som du kan acceptera eller avböja. Tackar du ja, skickar vi över ett utbildningskontrakt för signering (digitalt).

Slutligen hjälper vi dig med att lägga upp din önskade betalningsplan. När du har betalat för utbildningen skickar vi hem en laptop till dig - och du är nu redo att påbörja din resa mot din nya karriär!

Yrket systemutvecklare

Som systemutvecklare kan du arbeta både som anställd eller som egen. Du kan arbeta på distans och var som helst världen. Det är ett givande yrke där du utmanas i din problemlösningsförmåga varje dag.

Tekniken utvecklas snabbt och behovet av digitala lösningar ökar och det finns en stor efterfrågan på kompetenta systemutvecklare, särskilt i Sverige.

Systemutvecklare ansvarar för framtidens digitalisering. Den viktiga rollen och den växande efterfrågan gör att du kan förvänta dig attraktiva löner och förmåner.

Dags att ge dig ut på arbetsmarknaden!

Kostnader

Priset för utbildningen är 95.000kr och du kan delbetala i din egen takt från 1.000kr/mån. Vi erbjuder även räntefri delbetalning. Du betalar ingenting förrän du blir antagen till utbildningen. Introduktionskursen är helt kostnadsfri.

Reportage

Hon fick anställning innan utbildningen var klar

Intensive Code

När Amanda Nilsson började på Intensive Code för fyra månader sedan var planen att bli systemutvecklare. Hon var däremot inte inställd på att få ett erbjudande om heltidsjobb redan innan intensivutbildningen var klar.

– Jag var väldigt smickrad, säger hon.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Systemutvecklare - React/Node

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Highlights