Yrkesutbildning

Business manager

Education Online, Distans
Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Heltid, distans
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
14 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Heltid, distans
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
14 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Business Manager

Boosta din Karriär med Business Management 

-Ledarskapskursen

Välkommen till Business Manager - Kursprogrammet där vi inte bara utbildar, utan inspirerar till att bli den ultimata affärsledaren. Som en Business Manager är du inte bara en kontrollant av verksamheten, du är en visionär som styr organisationen mot framgång. Genom att strategiskt planera, leda personal och övervaka dagliga aktiviteter strävar du efter att maximera produktivitet, effektivitet och organisation i varje steg.

Business management är inte bara en uppsättning färdigheter, det är en konstform. Med vårt kursprogram får du inte bara en utbildning, du får en nyckel till att låsa upp ditt fulla ledarskapspotential och dominera företagsvärlden. Genom att fördjupa dig i ekonomi, marknadsföring och organisatoriska aspekter får du den helhetssyn som krävs för att framgångsrikt navigera i affärsvärlden.

Vårt kursprogram är inte bara en lektion i teori - det är en praktisk guide till att bli en mästare i affärsprocesshantering. Från att upptäcka strategiska problem till att välja affärsmodeller och hantera personal, ger vi dig verktygen och kunskapen för att göra din mark i affärsvärlden.

Ta kontroll över din karriär och låt vårt Business Manager - Kursprogram vara din väg till framgång. Bli en eftertraktad marknadschef, en respekterad projektledare och en visionär ledare.

Anmäl dig idag och låt oss tillsammans skapa en framtid fylld av affärsmöjligheter och framgång.

För mer information om Business manager, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Kontakta oss för mer information

  • Distans
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Behörighet

Inga förkunskaper krävs

Examen & Intyg

Efter avslutad utbildning kan du arbeta som:

  • VD
  • Vvd
  • Mellanchef på en firma eller en organisation

Kursinnehåll

Välkommen till vår inspirerande utbildning!

Vi erbjuder teori och tar dig på en spännande resa genom videoinspelningar och frågeställningar. Varje steg är en möjlighet till utveckling och varje deluppgift en chans att visa din potential. Med varje godkänt moment närmar du dig inte bara en certifiering, utan också din personliga framgång. Ta steget mot dina drömmar och mål med oss!

Kurs 1 - Mål och strategier: Utveckla tydliga mål och effektiva strategier för att leda din verksamhet mot framgång.

Kurs 2 - Analys av affärsmodeller: Granska och förstå olika affärsmodeller för att optimera din verksamhetsstruktur och lönsamhet.

Kurs 3 - Ekonomistyrning och verksamhetsanalys: Behärska ekonomistyrning och analysera din verksamhet för att maximera lönsamhet och tillväxt.

Kostnader

14 900 inkl. moms

Utbildare

Dmitrii Pronchev

Dmitrii Pronchev har börjat sin karriär inom ekonomi 2001 och utvecklat kontinuerligt sina kunskaper de senaste 22 åren. Han är företagsekonom i grunden, har PhD inom ekonomi samt mångårig pedagogisk erfarenhet som legitimerad lärare i företagsekonomi, ledarskap och organisation med samhällsvetenskapligt spets bakom sig.

Under årets lopp gick han yrkesutbildning inom GIS (Geografiska Information System och mobila system), jobbade några år inom kommunal verksamhet som GIS-tekniker och kartograf. De senaste åren har han drivit eget konsultverksamhet vid sidan om.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Business manager

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Education Online
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Certifierande

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights