Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina studieplaner? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!⭐ 

Specialistutbildad undersköterska inom palliativ vård

Consensum
Sammanfattning
Yh-utbildning
Distans, Sollentuna
Deltid, distans
CSN-berättigad
Distans
Startdatum: 2020-11-30 - Distans
Sista ansökan: 2020-10-29

Specialistutbildad undersköterska inom palliativ vård

Studera till specialistutbildad undersköterska inom palliativ vård!

Utbildningen ”Specialistutbildad undersköterska inom palliativ vård” kommer att ge dig en yrkeshögskolexamen med kunskaper, färdigheter och kompetenser inom palliativ vård som ger dig

goda förutsättningar att kunna vårda personer i livets slut.

Den palliativa vårdens värdegrund bygger på närhet, helhet, kunskap och empati. Att arbeta med personer inom palliativ vård innebär till stor del att hjälpa personen att uppnå bästa möjliga livskvalitet genom att lindra symtom och ge existentiellt stöd i livets slutskede. Andra viktiga delar är teamarbetet och relationen till anhöriga/ närstående.

Du kommer exempelvis fördjupa dig i de fyra hörnstena- rna med symtomkontroll, teamarbete, kommunikation samt stöd till närstående. Kunskapen kommer göra dig medveten om att du är en del av ett sammanhang, din yrkesroll blir tydligare och du får ett bredare perspektiv.

Efter utbildningen har du kompetenser för att kunna agera som resursperson till den sjuke, närstående, studerande och kollegor samt kompetenser för att kunna medverka i olika projekt i verksamheten.

För mer information om Specialistutbildad undersköterska inom palliativ vård, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att vara behörig till utbildningen krävs grundläggande behörighet i form av gymnasiekompetens. Dessutom krävs minst 1300 p i yrkesämnen från Vård och omsorgsprogrammet/Omvårdnadsprogrammet, motsvarande inom vuxenutbildning (komvux) eller äldre utbildningar t.ex vårdlinjen. Minst 6 månaders heltidstjänstgöring inom vård och omsorg. God datavana, dator med kamera, headset samt bra internetuppkoppling.

Utbildningen är 200 YH-poäng och går på halvfart vilket innebär att den pågår i 80 veckor. Utbildningen har ett distansupplägg med digitala träffar, enstaka träffar på skolan  och däremellan självständiga studier via en lärplattform med tillgång till handledning. Under hösten 2020 blir det endast digitala träffar pga pandemin.

Consensum

Consensum

Vill du ha arbete? Vill du utvecklas och söker nya utmaningar? Känner du ett behov av att höja din utbildningsnivå? Vi har både vuxenutbildning och yrkeshögskola på distans! Vuxenutbildningen är på gymnasienivå med kurser i vård o omsorg samt barn...


Läs mer om Consensum och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Specialistutbildad undersköterska inom palliativ vård

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in

Du kanske också är intresserad av: