Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Consensum

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 33 recensioner.

Helena
(1)
lärare är ganska dåligt förberedda, svag pedagogisk kunskap
Marcus Lindqvist
(5)
Bra och viktigt innehåll, bra att träffa personer från olika delar av Sverige, bra lärare, bra med närträffar som ger mycket och många bra samtal om och hur arbetet med människor är och kan förbättras, bra kursmaterial och god stämning! Rekomenderar varmt!
Camilla Wallenius Pérez
(5)
Utbildningen har varit otroligt bra på många sätt för mig. Jag har fått så mycket kunskap om demenssjukdom och allt runt omkring sjukdomen. Min självkänsla har blivit stärkt och jag vågar nu stå upp för vad jag tycker för jag vet att jag har kunskapen. Läraren har varit så fantastisk, hon har varit tillmötesgående och empatisk och stöttat mig ...
Visa mer
Vieng
(4)
Mitt intryck av Consensum är positiv. Både gälller utbildning och lärare kompetens.
Görel
(4)
Jag är mycket nöjd med utbildningen som helhet. Träffarna kunde dock vara under en dag per månad då det blir mycket kostsamt att resa och bo på hotell varje månad. Det är tråkigt att missa möjlighet att vara med p g a detta. Märket som vi fick köpa är jag missnöjd med då den på ett otydligt sätt visar vad vi har kunskap om (då specialistunderskö...
Visa mer
Anna Westberg
(5)
En helt fantastiskt lärare- Kerstin Martinsen och trevliga lokaler !!
Carita Björkman
(5)
Skolan var fantastisk och läroplanen var bra. Kände att man lärde sig otroligt mycket. Ångrar inte alls att jag lade ner så mycket tid i 2 års tid. Och vi ska ge läraren en stor eloge för att hon hade sådant fantastiskt tålamod. Efter utbildningen har jag en så otrolig kunskap och kan utförs mitt arbete på ett professionellt sätt.
Angelica
(5)
Utbildningen har verkligen givit mig en rejäl grund att stå på i mitt framtida arbete. Bra lärare som får mig att tagga upp och verkligen gå djupare än jag trodde jag kunde. bra genomgångar och tillgänglighet vid behov av stöd eller feedback. Närträffarna och forum är guld värda. Varit slitsamma 2 år men en lärorik resa.
Maria Lindpalm
(4)
Jag tycker att kursen har varit en väldigt upplysande upplevelse. Den var väldigt lärorik och jag har kunnat använda mig ut av denna kunskap i mitt arbete också. Min lärare har varit väldigt förståelig och tålmodig med mig, vilket jag är väldigt tacksam över.
Ida
(4)
allt har verkligen varit bra och fungerat bra tycker jag, finns inte något negativt att säga mer än att tiden har gått alldeles för fort.
AnnaSofia Eriksson
(5)
Utbildningen har varit väldigt lärorik, dels så har jag lärt mig otroligt mycket mer en innan och fått nya tankesätt och perspektiv, jag har blivit en bättre person på mitt jobb, lugnare och tryggare vilket kanske kommer med rätt utbildning. Jag har mognat som person, vågar ta för mig mer och ifrågasätter mer i vården av de boende på min arbetsp...
Visa mer
Peter Reis
(5)
En seriös utförare av en högkvalitativ utbildning. Bra lokaler, välfungerande studieplattform, relevant studielitteratur, kompetent handledare och en seriös utförare i Consensum. Förbättringsförslag: Möjlighet att skriva sina inlämningsuppgifter i Mac-program.
Gingerreindeer
(4)
Min upplevelse är att utbildningen är bred men ändå inriktad på LSS-området. Det är är en bra utbildning att kombinera med det praktiska arbetet för att på bästa sätt få in teorin i sitt verksamma liv. Kunskapen behövs inom LSS-området och borde vara obligatorisk för många.
Antonio
(5)
En mycket bra utbildning som ger den spetskompetens som arbetslivet kräver och mer därtill. Bra pedagogiskt upplägg och kunnig ämneslärare.
Sanna
(5)
Bra och omfattande kursinnehåll
Victoria
(5)
Utbildningens innehåll och kvalitet, överträffade alla mina förväntningar! Utbildningen har utmanat och fördjupat min kunskaper.
L
(4)
Det här har vart en utbildning som både ger nya kunskaper, lärt mig nyttja mina tidigare kunskaper och även gett verktyg för att förmedla kunskaper. När det inte fungerar; analysera, reflektera och i det finner jag troligen även möjliga vägar till förändring för förbättring.
Stödpedagog2017
(5)
Hög kvalitet på utbildningen och jättebra innehåll/kurser.
Jasmina
(5)
Consensum är väldigt bra skola och lärarna är mycket engagerad .
Nermina
(5)
utbildningen ger mycket goda kunskaper om demenssjukdom
Marie
(5)
Fantastiskt bra och givande utbildning i mysig och trivsam skola .
Ann Norgren
(5)
En bra utbildning som ger jobb och är ett framtids yrke. Ledningen, skolan ,innehållet i utbildningen har varit av hög kvalitet. Vi hade en fantastisk lärare med ett stort tålamod som ledde oss genom utbildningen på ett pedagogiskt och lärande sätt. Jag är så tacksam för att jag fick gå utbildningen.
Agneta Mellstrand
(4)
Utbildningen var lärorik, närvaroträffarna är starkt rekommenderade- att både få och ge kunskap/ inspiration av både lärare och kurskamrater.
Anki
(5)
Jag hade nog inte klarat min utbildning utan det stöd och trygghet som jag fick från min huvudlärare. Det var min första distans utbildning. Det var alltid vänligt och lugnt bemötande av AnneLie, Bruno och René när man var inne på närträffarna. Snabba svar via epost som skapade trygghet. Utbildningen hade bra delkurser. Jag rekomederar vänner at...
Visa mer
Akem
(5)
Utbildningen gav oss kungskap och förståelse för demenssjukdomar
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in