Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Cady Training Academy

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 35 recensioner.

Hesho
(5)
Bästa jag gjort på länge, att jag tog tag i studierna och studerade något jag verkligen brinner för. Min mentor Sofia var fantastiskt, så uppmuntrande och stöttande. Jättebra utbildning. Där du inte har press på dig utan göra det i sin egna takt. Jag är supernöjd. Jätteroliga och givande ämnen också. Rekommenderar starkt!!
Malin Hansson
(4)
Intressant utbildning, personligt bemötande och framförallt ett mycket flexibelt upplägg!
Therese
(5)
Har lärt mig så mycket genom utbildningen och alltid fort fått handledning från min mentor om jag behövt! Fick en anställning redan innan jag var klar med min utbildning så nu ser jag fram emot mitt nya arbete som socialpedagog.
Angelica Håkansson
(5)
Mycket bra utbildning är jätte glad för att jag ansökte den.
Marcia Johansson
(5)
Jag är super nöjd med denna utbildning. Jag är nu färdig efter 2/5år och det var en fantastisk resa hittills ! Stort tack till alla mentorerna som har hjälpt mig under denna resans gång!
Britta
(5)
Jag är supernöjd med min barnskötarutbildning på Cady Training Academy. Vägen mot att bli barnskötare har varit lärorik. En viktig del för mig när jag valde vilken skolan jag skulle gå, var friheten som skolan gav. Jag kunde själv bestämma studietakt vilket passar en småbarnsmamma. Utbildningen innehöll alla moment och böckerna är riktigt bra. K...
Visa mer
// Ida
(5)
Jag kunde aldrig drömma om att jag skulle klara av att vidare utbilda mig men tack vare Cady så blev drömmen till verklighet. Jag har lärt mig så oerhört mycket och även mycket om mig själv. Är så tacksam att jag genomförde utbildningen och till er som undrar därute, tveka inte! Jag ångrar inte en sekund mitt beslut att studera hos Cady och vid ...
Visa mer
Malou
(5)
en mycket bra utbildning. rekommenderar den till flera av mina bekanta.
Anna S
(5)
Jag är jätte nöjd med utbildningen på Cady Training Academy. Bra kommunikation mellan mentor och elev hela tiden. Man få bra tips och rad på hela utbildningstiden.
Steph
(5)
Jag har läst till KBT-terapeut och är jättenöjd med mitt val. Bra skola, trevliga och stöttande mentorer! Ett utav mina bästa beslut i livet var att studera på denna skola och jag har lärt mig så mycket, är tacksam för allt denna skola och mentorer givit mig under mina läsår. Till hösten ska jag dessutom fortsätta studera vidare på samma skola. :)
Pia Lennartson
(5)
Mycket bra, lättillgänglig & lärorik utbildning som är väldigt lätt att kombinera med sitt ordinarie arbete. Trevliga och kompetenta mentorer, snabb hjälp om något krånglar & ett allmänt trevligt bemötande ifrån all personal!
Monika
(5)
Jag har arbetat många år på olika slags HVB. Det fanns vissa bitar som jag har saknat och som jag nu fått med mig av denna utbildning. Jag önskar att jag hade gått den tidigare. Men bättre sent än aldrig.
Cady, HRS-elev
(5)
Mycket bra utbildning som ger en bra grundplattform till HRS-yrket och som även ger förutsättningarna att praktisera kunskaperna i praktiken. En röd tråd genom hela utbildningen, där litteraturen både ger eleven en teoretisk förståelse och även hur eleven sedan ska tillämpa teorin i praktiken. Flera inlämningsuppgifter som ger eleven möjlighe...
Visa mer
Aisa Mahmic
(5)
Utbilning är jätte intressant , är jätte nöjd med allt .. har lärt mog kätte mycket nytt , har fått erbjudande för jobb på flera olika stället .. men ska avvakta och tänka genom var/vad vill jag jobba med .. det är mycket att välja på
Gcm
(5)
Studerade till Socialpedagog, grymt nöjd med hela processen.
Anna
(5)
Jättenöjd! Upplägget passade mig perfekt.
Panagiotis Doinakis
(5)
Bra utbildning, Bra mentorer, Bra struktur,
Alex
(5)
Cady Academy har gett mig en stabil grund till att arbeta inom sexrådgivning, och jag är otroligt tacksam för deras support under utbildningens gång.
Hawra
(5)
Jag är så glad över att jag valde att genomföra min utbildning hos cady akademi. Väldigt kompetenta handledare som guidar och stöttar sina elever. Vidare är handledarna snabba med rättning och svar, jag som elev uppskattar det väldigt mycket.
Maria
(5)
Jättebra upplägg med kurser och väldigt glad att jag valde denna utbildning.
anders
(5)
mycket lärorik
Phoebe
(4)
En bra utbildning som jag läst på distans. Fick ett arbete som socialpedagog innan jag pluggat färdigt. Är jättenöjd!!!
Besviken norrlänning
(1)
Absolut ingenting jag rekommenderar.
Cady-teamet Kommentar:
Hej ! Tack för din feedback. Vad tråkigt att du känner dig missnöjd med din utbildning. Du är välkommen att kontakta oss om varför du är missnöjd och med förslag om hur vi kan förbättra oss.
Angelica
(5)
Intressant, lättfattlig och stimulerande. Duktiga och engagerade lärare. Älskade kursen!!!
Jannii
(5)
Bra mentorer, bra innehåll.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in