Branschutbildarna

i Orsa (+ 8 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Branschutbildarna

Branschutbildarna Sverige AB

Vi på Branschutbildarna erbjuder förutom arbetsmiljökurser som BAM/SAM, BAS P/ BAS U även kurser inom kompetensutveckling. Data och IT, Sälj och marknad, Vård och omsorg, Ekonomi, Ledarskap, Kommunikation, HR & personal, Verksamhetsutveckling, Skola och pedagogik, Juridik, Arbetsmarknad, Produktion och logistik, Personlig utveckling, Offentlig sektor m.m.

UTBILDAS NÄR OCH VAR DU VILL

Med våra 500 utbildningar i ett flertal olika kategorier kan du nu enkelt utbildas när och var du vill. Det enda du behöver är din dator, mobil eller surfplatta. Perfekt på arbetsplatsen såväl som på tåget, i konferensrummet eller där hemma. 

EFFEKTIVARE INLÄRNING

Studier visar att du kan hålla 6-7 saker i minnet utan att påminnas på nytt. Därför är traditionell utbildning med heldagar inte så resurseffektivt som många tror. Det är bättre att du portionerar ut kunskapen över tid och omsätter dessa direkt på din arbetsplats för högre effektivitet. Med vår onlinebaserade utbildning kan du pausa, anteckna och repetera kursen så mycket du vill.

Helkund

För de som inte nöjer sig med enstaka utbildningar har vi tagit fram ett paket som vänder upp och ned på hela utbildningsbranschen. Som Helkund har du som användare obegränsad tillgång till våra 500 utbildningar i ett helt år för endast 4795 kr (ex moms).

För mer information om möjligheter för grupper, allmänna villkor och liknande vänligen kontakta oss via info at branschutbildarna.se eller via telefonväxel 0250 911 00.


För mer information om Branschutbildarna, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Branschutbildarna

Utbildningar

Yrkesutbildning
Kurser
Beteendevetenskap
Livsstil / Personlig utveckling Längd Ort
Alla våra e-kurser i 12 månader (Helkund) Distans

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Branschutbildarna

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Branschutbildarna

Järnvägsgatan 23
79430 Orsa Dalarna

Tel: 025091100
Mobil 0706758801
onlineutbildarna.se


Highlights