Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Art of Make Up School

Art of make up school

På Art of make up school erbjuds yrkesutbildningar och privata kurser i konsten att lägga make up. Cecilia Lidén, som är en av Sveriges mest meriterade make up artister, startade skolan 1997. Cecilia äger och driver skolan och jobbar som huvudlärare under yrkesutbildnignarna.

Jobba med drömyrket-

Yrkesutbildningar inom Make up, Special f.x. & Naglar

Som elev på Art of make up school erbjuds du kontinuerligt ovärderliga praktiker såsom modevisningar, reklamfilmer, kortfilmer, tv-jobb, fotograferingar, mässor, teateruppsättningar mm. Man kan även ha chansen att få assistera Cecilia och övriga kollegor på riktigt stora jobb. Detta leder dig som elev rakt in i branschen och ger dig betydande erfarenhet, kunskap, styrka, självförtroende, praktik och inte minst kontakter!

"Vår filosofi är kunden i fokus och att du som elev hos oss verkligen ska bli sedd och få möjligheten att kliva fram och ta för sig. Vi strävar efter att alla elever och kunder skall bli nöjda och tillfredsställda. Våra lärare är lyhörda och engagerade i varje elevs behov och vi skräddarsyr alla kurser för våra elever som önskar det."

På Art of make up school lär du dig The Art of make up.


För mer information om Art of Make Up School, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Skönhet
Make-up Längd Ort
Beauty Make up Artist 4v Distans
Face Off Prosthetics 5v Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Art of Make Up School

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Art of Make Up School

Gustav III Boulevard 8
16972 Solna

Tel: 08-668 63 07
Mobil 070-852 99 79
www.artofmakeupschool.com


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Moa
(5)
Så nöjd med mitt val att utbilda mig hos Art of Make Up School! Proffsiga och fantastiska lärare, hemtrevlig lokal och helt enkelt en suverän utbildning som jag kommer ha stor nytta av i arbetslivet!
Elisabeth
(5)
Jag har gått både special sfx character och prosthetics pro på art of makeup school och är mkt nöjd med utbildningen. Jag som behövde pussla och gå båda utbildningarna delvis på annan ort var otroligt tacksam över att inget sågs som något problem. De anpassade utbildningen utefter mina behov. Man lär sig enormt mycket och om man använder tide...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in