Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Stensunds Folkhögskola

Stensunds Folkhögskola

Välkommen till Stensund!

Vi finns vid kanten av skärgården 50 minuter från Stockholm.

Här kan du komplettera gymnasiebehörighet eller få en yrkesutbildning i nära samspel med kompetenta lärare och kurskamrater. Hos oss växer du i möten med människor med vitt skilda ursprung och erfarenheter i klassrum, internat eller idrottshall.

 


För mer information om Stensunds Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Stensunds Folkhögskola

Folkhögskoleutbildning
Kök / Restaurang Längd Ort
Diet for a green planet - hållbar mat i storkök Distans

Visa alla

Videoreportage

"Jag har vuxit genom att välja den här skolan". Det menar en av studenterna du får träffa i filmen från Stensunds folkhögskola. De tar dig med på internatet och runt på skolan. De berättar också om sina liv och hur det kom sig att de valde studier på Stensunds folkhögskola. Titta på filmen och låt dig inspireras av två intressanta livsöden!
   

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Stensunds Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Stensunds folkhögskola

Kontaktuppgifter till Stensunds Folkhögskola

Stensunds Folkhögskola

Stensunds folkhögskola
61991 TROSA

Tel: 0156-532 00
Fax 0156-532 22
www.stensund.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 18 recensioner.

Cathrin
(5)
Stensunds folkhögskola är ett växthus för människor, oavsett bakgrund. Där får alla chansen att utvecklas, hitta pusselbiten som kanske saknas för att känna sig hel. Alla blir sedda och accepterade för den de är. Fantastiska lärare som visar stort engagemang. Stensund är en fantastiskt vacker och rogivande plats, jag njöt av varje resa till skol...
Visa mer
Michael
(5)
Jättebra lärare och upplägg av utbildningen. Stor möjlighet till personlig utveckling då vi ständigt arbetade utanför komfortzonen.
Emma
(5)
Ett år fyllt av utveckling och nya kunskaper. Ett år som rustat mig att kunna arbeta med det jag brinner för och hjälpt mig att växa som människa. Möten med naturen, människor och ny kunskap. Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden ett år så jag fick uppleva allt en gång till.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in