Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Förskollärare

Lärare, Undervisning och Vägledning

Lärare, Undervisning och Vägledning

Vill du arbeta med ett av världens viktigaste yrken? Efter att ha gått en distansutbildning inom Lärare, Undervisning och Vägledning är det precis vad du kan göra. Som arbetande inom läraryrket är det viktigt att kunna engagera andra. De olika yrken som finns att välja bland efter avslutad utbildning är många och varierande, beroende på vilken inriktning du väljer. Här har vi samlat olika distansutbildningar inom Lärare, Undervisning och Vägledning, hitta den som passar dig.

Visar 1-5 av 5 träffar
Sökresultat Ort
Förskollärarprogrammet
Mälardalens högskola
Distans
...
Förskollärarutbildning med inslag av validering
Högskolan Kristianstad
Distans
Utbildningen vänder sig till dig som är yrkesverksam barnskötare och har minst tre års erfarenhet av arbete i förskola och/eller...
Förskollärarutbildning med interkulturell profil, erfarenhetsbaserad
Södertörns Högskola
Distans
...
Förskollärarutbildning med interkulturell profil, erfarenhetsbaserad
Södertörns Högskola
Distans
...
Lärarutbildning - Förskollärare
Mittuniversitetet
Distans
Förskolan är lika viktig för barns utveckling som för föräldrars behov av barnomsorg. Som professionell förskollärare medverkar du till att...
Visar 1-5 av 5 träffar
 

Mer om Lärare, Undervisning och Vägledning

Om du vill arbeta med barn och vuxnas utveckling och är duktig pedagogiskt kan yrken inom lärare, undervisning och vägledning vara något för dig. Det finns en oas av varianter på yrken inom ämnet och beroende på vilken inriktning du väljer, kan du skräddarsy din egen framtida yrkesroll. Olika inriktningar kan vara exempelvis lärare, fritidsledare, skidlärare, handledare och mycket mera. Du kommer att ha ett av världens viktigaste yrken. Samtidigt som du hjälper andra så utvecklas du även själv.

Läs till lärare på distans!

Du som vill läsa en distansutbildning inom lärare, undervisning och vägledning har många valmöjligheter, alltifrån hälsocoach till hela ämneslärarprogram. Här kan du läsa mer om de olika utbildningsformerna och vilka möjligheter som finns för distansstudier inom dem.

Lärarutbildningar på distans vid universitet och högskola

Om du vill ha en akademisk utbildning ska du läsa på universitet eller högskola. Här kan du läsa till lärare för alla årskurser, från förskollärare till ämneslärare för gymnasiet. Du kan även läsa till yrkeslärare, speciallärare, studie- och yrkesvägledare eller fördjupa dig i pedagogik. Du som vill läsa en lärarutbildning på distans har många valmöjligheter.

Lärarutbildningar på distans vid folkhögskola

Du som vill läsa en folkhögskoleutbildning på distans inom lärande, undervisning och vägledning kan till exempel välja en distansutbildning till fritidsledare. Folkhögskoleutbildningar är mer flexibla än andra utbildningar, och du som student står verkligen i fokus.

Yrkesutbildningar på distans inom lärande

Om du är ute efter en mer specifik kompetens kanske en yrkesutbildning på distans är något för dig. Du som söker en distansutbildning inom lärande, undervisning och vägledning kan välja att läsa en yrkesutbildning till exempelvis beroendeterapeut. Även flera olika typer av coachutbildningar kan du läsa på distans.

Lärarutbildningar på distans vid Komvux

Behöver du läsa in gymnasiet och vill göra det på distans? Välj då distansstudier på komvux. Du som vill läsa en distansutbildning inom lärande, undervisning och vägledning på komvux kan exempelvis välja att gå barn- och fritidsprogrammet. Andra distansutbildningar inom lärande, undervisning och vägledning som kan nämnas är barnskötare och elevassistent.