Yrkeshögskolan i Eslövs kommun

Yrkeshögskolan i Eslövs kommun

Yrkeshögskolan i Eslöv utvecklar ständigt nya och skräddarsydda yrkeshögskoleutbildningar genom ett nära och mångsidigt samarbete med näringslivet. Företag och organisationer är delaktiga när det gäller planering och genomförande, och kan till exempel föreläsa, delta i projekt och erbjuda praktikplatser.

Att utbildningarna matchas mot arbetslivets behov innebär också att en utbildnings innehåll och inriktning kan förändras. Nya utbildningar startar och andra försvinner allt eftersom kompetensbehovet förändras. Genom våra utbildningar förenar vi dina ambitioner med marknadens behov. Du utbildas för en tydlig yrkesroll och din yrkeskunskap är aktuell och efterfrågad i arbetslivet när du är klar med din utbildning.

En småstad med nära till det mesta

Eslöv är en kombination av småstadens trygghet och det bekväma avståndet till storstadens utbud. Staden präglas av ett stort entreprenörskap och näringslivet består av både små och stora välkända företag. Effektiva kommunikationer gör att du kan ta del av det bästa av allt.

Utbildningslokaler

Våra utbildningslokaler finns i Salliushuset, endast några minuters promenad från Eslövs järnvägsstation. Lokalerna är modernt utrustade och datortillgängligheten är god, både i undervisning och vid självstudier.

Hög kvalitet på lärandet

All vår undervisande och handledande personal har gedigen kunskap om aktuellt yrkesområde, förankring i branschen och erfarenhet av pedagogiskt arbete.


För mer information om Yrkeshögskolan i Eslövs kommun, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Yrkeshögskolan i Eslövs kommun

Utbildningar

YH-utbildning
Teknik
Industri Längd Ort
Produktionstekniker, inriktning ständiga förbättringar/ lean production 3 terminer Distans
Korta YH-utbildningar
Teknik
Yrkesanpassad driftingenjör – kyla, VVS, energi 38 veckor Distans

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Yrkeshögskolan i Eslövs kommun

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Yrkeshögskolan i Eslövs kommun

Östergatan 15
241 39 Eslöv

Tel: 0413-625 14, vx 0413-620 00
eslov.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 3 recensioner.

Camilla Palm

Det är en givande och intressant utbildning i lagom studietakt. Dock så är det svårt att marknadsföra sig efter utbildningen som mera kompetent, i nuläget så är arbetsgivarna ganska okunniga kring vad dessa utbildningar kan generera i praktiken och rent lönemässigt.

Angelica

Fantastisk utbildning, väldigt bred och ändå mycket fördjupning, underbara lärare som är engagerade och brinner för sitt jobb.

Tinn Leo

gav en en ny start och bra uppställning på lärare.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in