Campus Kramfors

Yrkeshögskolan Höga Kusten

Yrkeshögskolan Höga Kusten erbjuder utveckling, jobb eller en ny karriär genom kvalificerad utbildning. Utbildning och träning för verkligheten är den bärande idé som sätter sin prägel på alla Yrkeshögskolan Höga Kustens verksamheter.

Kramfors och Höga Kusten
Centralt längs Norrlandskusten, mitt ibland skogsbeklädda berg, hav och sjöar ligger Kramfors kommun. Inom kommunens gränser finns världsarvet Höga Kusten som varje år lockar tusentals besökare från hela världen. Höga Kustens utnämnande till världsarv år 2000 har inneburit att turismnäringen växer för varje år. I Kramfors kommun bor det ca 19 000 personer. Kommunens största centralort är Kramfors stad.

I en modern utbildningsorganisation är internationella projekt och utbyten en självklarhet. Yrkeshögskolan Höga Kusten jobbar ständigt för att göra andra länder, både i och utanför Europa, tillgängligt för våra studerande både till praktik och internationella utbyten/kontakter.


För mer information om Yrkeshögskolan Höga Kusten, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

En ledarskapsutbildning för framtiden

Yrkeshögskolan Höga Kusten erbjuder utveckling, jobb eller en ny karriär genom yrkeshögskoleutbildning! Utbildning och träning för verkligheten är den bärande idé som sätter sin prägel på alla Yrkeshögskolan Höga Kustens verksamheter.

Yrkeshögskolan Höga Kusten samarbetar med alla aktörer som påverkar våra kunders väg till arbetslivet. Näringslivets branschorganisationer, företag, Arbetsförmedlingen och Vuxenutbildningens studievägledare m.fl.
Utbildningar

YH-utbildning
Vård / Omsorg
Specialistundersköterska Längd Ort
Psykiatrispecialiserad undersköterska/vårdare med beroendekompetens 1 år Distans
Specialiserad undersköterska i demensvård 2 år Distans

Videoreportage

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Yrkeshögskolan Höga Kusten

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Yrkeshögskolan Höga Kusten

Företagsvägen 2
872 80 Kramfors

Tel: 0612-80 117
www.yhk.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 36 recensioner.

Jenny

Jag kan varmt rekommendera denna utbildning, den är gedigen och starkt kompetensgrundad, med lärare och ett stort antal olika gästföreläsare. Min klass hamnade mitt i pandemin och snabbt omställdes allt till webb träffar.

Britt-Marie

Nu i november fick jag äntligen en fast tjänst som demensundersköterska. Detta tack vare min utbildning. Jag trivs och har stor hjälp av min utbildning. Min chef och arbetskamrater tycker det är jättebra att jag har den utbildningen, för det blir allt fler människor med demenssjukdom. Tack vare den här utbildningen kan jag verkligen tillför...

Visa mer
Lotta

Det är ren lyx att få gå den här utbildningen. Ansvariga och lärare är verkligen intresserade av oss studenter och att vi ska få en så bra utbildning som det bara är möjligt. Ser fram emot varje dag!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in