Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av YrkesAkademin Yrkeshögskola

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 33 recensioner

Marcelo
(4)
Bra och pedagogisk utbildning
Micke
(4)
Bra utbildning med kompetenta lärare.
eslam elgendy
(5)
Great place for having information into points for the job. Great place for assisting students.
Toni
(5)
Inspirerande föreläsningar, flexibelt lärande, bästa branschen i världen!
Vitalii pobujanschii
(5)
Yrkes Akademin arranges the academic level of education. The school has excellent staff and a good strategy. I wish Yrkes Akademin prosperity and growth.
Christina Axelsson
(4)
Bra föreläsningar/seminarier mycket praktiskt (LIA). Men det är nog bra om man har viss förkunskap inom sälj/marknad då kursen är på distans.
G Blixt
(4)
Jag tycker det är jättesmidig att studera denna utbildning på distans. Dessutom fick vi praktisera så att vi är redo att jobba när utbildningen är klart.
Olga
(5)
Jättenöjd med utbildningen och lärare! Under utbildningen får man all teori man behöver i arbetslivet. Lärare är fantastiska, har aldrig haft nåt problem med dem. Varmt rekommenderas om man är intreserad i turism!
Beata
(5)
Mycket bra kunskaper har fått!
Lloyd
(4)
With e-drive system-specialist you get the opportunity to get knowledge and skills in electrification, witch the car industry wants and needs. The education is an alternative to University education. The workshops and laboratory add practical experience, and help you get to know the other students The Its-learning environment, allows you to stu...
Visa mer
Elin
(4)
När jag ansökte till den här utbildningen så hade jag ingen aning om hur det skulle kännas med heltid distans och att mesta var på engelska/digitalt. Den här utbildningen känns helt rätt för mig idag. För att det är kompetenta lärare, befintliga träffar i Helsingborg som verkligen ger något, det finns chanser till jobb efter utbildningen, bra ku...
Visa mer
Alicia Mejerhag
(5)
En givande och rolig utbildning med underbara lärare! Jag rekommenderar starkt utbildningen Marketing Automation Speciallist! Vill du gå en utbildning som ger dig en rolig framtid, sök hit!
PC
(5)
Aktuell utbildning med bra och kunniga föreläsare. LIA-perioderna är långa, vilket känns väldigt bra då man delvis får med sig erfarenhet men också tillfälle att utöva det man lärt sig på riktigt.
Anna
(5)
En utbildning av inspirerande lärare med hög kompetens. Kunskapen de lär ut kan användas direkt i praktiken, vilket är en stor skillnad mot att studera på universitetet. Att studera på distans är också en frihet, samtidigt som de fysiska träffarna ger mycket och som jag inte skulle vilja vara utan.
Nathalie
(5)
Funderar du på att studera digital marknadsföring i framkant så är den här utbildningen perfekt. Den ger relevant kunskap inom spännande ämnen och med LIA-perioden bygger du på din arbetslivserfarenhet. Utbildningen fungerar jättebra på distans genom god kontakt med lärare och utbildningsledare. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning!
CGP
(5)
Innan jag fann den här utbildningen så hade jag ett stort intresse för marknadsföring. Jag visste att jag ville utbilda mig inom ämnet men jag hade inte hittat en relevant utbildning som förbereder mig för den nya digitala marknadsföringen. Jag hittade då Marketing Automation, en utbildning som ger mig en bred kunskap och även ger mig chansen at...
Visa mer
Qviq
(4)
Bra upplägg med tidig praktik, det jag saknar är bättre framförhållning
Julyana Alharmzi
(5)
Goran
(5)
Strålande utbildning. Professionellt upplagt med ambitiösa lärare. Brett kunskapsområde samt att utbildningen går på distans är det bästa jag har varit med om.
Blueeyes
(4)
Man blir antagen med värme, och öppna armar. De startade med en bra plan för att kunna connecta med kursare. De är lätta att kommunicera med, och de är måna om sina elever. De vill att alla ska klara utbildningen och de inspirerar att arbeta utifrån egna erfarenheter.
J
(5)
Arbetsnära och aktuell utbildning med mycket stora möjligheter till jobb! Väldigt duktiga och trevliga lärare.
Gladis
(5)
Bra upplägg
MVL
(5)
Bra och relevanta kurser som skapats för att appliceras på en marknad som skriker efter just denna kompetens. Kan varmt rekommendera utbildningen då kunskapen är hög hos utbildningsansvariga och kursledare.
P
(1)
Nära noll föreläsningar, men däremot en massa seminarier (blind leder blind). Man hävdar att man använder sig av flipped classroom (googla), men det finns knappt en enda filmad föreläsning där kunniga går igenom vad som skall läras. Vidare för sig utbildningsledarna på ett olämpligt sätt.
YrkesAkademin kundtjänst Kommentar:
Tråkigt att du upplevt det som du beskriver. Vi genomför månadsvisa anonyma barometer- undersökningar med våra deltagare och på frågan om trivsel och om nöjdhet med utbildningen, bemötande ligger snittet mellan 4,0-4,5 på en femgradig skala (flera månader bakåt) Det finns mycket förinspelat material men utbildningen förutsätter ett aktivt deltag...
Visa mer
Susanne
(3)
Jag tycker att det skulle vara mer relevanta föreläsningar istället för grupparbete/gruppsamtal. Tydligare arbetsuppgifter. Har man arbetat inom detta område så skulle det ha varit kortare LIA än 10-veckor eftersom många jobbade minst halvtid, det blev en dyr utbildning för många.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in