Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Intensivvård

Yrgo
Sammanfattning
Korta YH-utbildningar
Distans
24 veckor
Deltid
CSN-berättigad
Intensivvård

Intensivvård

Gå en kurs inom intensivvård

En kurs på 24 veckor som riktar sig till dig som arbetar inom vård, omsorg eller motsvarande och vill kompetensutvecklas inom intensivvård. Kursen är kostnadsfri, går på distans och har ett flexibelt upplägg så att du kan kombinera studierna med ditt arbete.

Kursen är till för dig som vill få kompetens och grundläggande kunskap inom intensivvård utifrån undersköterskans yrkesroll. I kursen får du fördjupa dig i omvårdnad och övervakning av svårt sjuka patienter. Kursen ger dig kunskap i att kontrollera, bedöma och värdera vitala parametrar och symptom med hjälp av medicinteknisk apparatur utifrån olika bedömningsinstrument. I kursen får du också lära dig om riskförebyggande och personcentrerat arbete samt kommunikation, kommunikationsmodeller och teamarbete.

Undervisning och upplägg

Kursen är digital och bedrivs på deltid under perioden 7 november 2022 till 21 april 2023. Den har ett flexibelt upplägg för att du i hög utsträckning ska kunna kombinera studierna med ditt arbete och ta del av undervisningen när det passar dig.

Undervisningen består av inspelade föreläsningar, gruppdiskussioner, instuderingsmaterial och inlämningsuppgifter. Frivilliga handledningstillfällen erbjuds kontinuerligt under kursen i syfte att ge stöd, fördjupning och reflektion.

Vissa torsdagar har obligatoriska digitala träffar vilket kommer att framgå av studieplaneringen. Mer information kommer till dig som blir antagen.

Ansökan

Du gör din ansökan digitalt ivårt ansökningssystem. Till din ansökan ska du bifoga följande:

  • Digitala kopior på originalbetyg.
  • Tjänstgöringsintyg med uppgifter om arbetsplats, befattning, omfattning och period. Det ska vara datumstämplat och signerat av arbetsgivare. Datum som arbetsgivare skriver under ska styrka arbetad period. Vi godtar inte anställningsavtal.

Yrgo

HITTA DIN FRAMTID HOS YRGO

En yrkeshögskoleutbildning ger dig precis den kompetens som arbetslivet efterfrågar. Välj bland vårt stora och breda utbud. Yrgo, högre yrkesutbildning Göteborg, är en del av utbildningsförvaltningen i Göteborgs Stad och har ett av Sveriges bredaste utbud av yrkeshögskoleutbildningar. Varje år...


Läs mer om Yrgo och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Yrgo


Tel: 031 - 367 31 00
Fax 031 - 367 31 20
www.yrgo.se


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in