Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Certifierad Styr- & Redovisningsekonom

Xpectum
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
ca 10 veckors heltidsstudier men du väljer själv i vilket tempo du vill läsa
Heltid/deltid
34 875 SEK inkl. moms
Startdatum: Börja utbildningen när du vill. Flexibel studietakt - Distans

Videoreportage

Certifierad Styr- & Redovisningsekonom

redovisningsekonom distans

Certifierad Styr- & Redovisningsekonom

En distansutbildning som gör dig till redovisningsekonom med en påbyggnad som gör att du kan ta dig an kontrollerrelaterade frågor.

Med redovisning som bas ger den dig en grundstomme som gör att du behärskar allt från den löpande bokföringen till bokslut samt analys, kostnads, och prissättningsfrågor. Du lär dig först de ekonomiska strömningarna i ett företag och hur du kan effektivisera den ekonomiska styrningen.

Utbildningen gör att du som kontroller kan ta ansvar för många av företagets ekonomiska styrfrågor. Bokslut, budget, investeringsbeslut, prissättningsfrågor, kostnadskontroll och finansieringsbeslut är bara några av de områden du kommer att kunna hantera. Därutöver får du en introduktion till affärsjuridiken som bl a berör associationsformer, avtal, köprättsliga och avtalsmässiga faktorer.

En avslutande certifiering som sker via FAR (branschorganisationen för lönekonsulter, redovisningskonsulter, revisorer och skatterådgivare) ger kunskaperna tyngd i arbetslivet och skapar bättre möjligheter för den personliga karriären.

Metod

Utbildningen är helt digital och genomförs på distans. Du studerar var du vill i din egen takt. I det digitala kursmaterialet varvas teori med praktiska övningar och kommentarer från redovisnings- och ekonomiexperter. Teorin presenteras med ljud, bild, video och animeringar. Allt för att stimulera så många sinnen som möjligt för att göra lärandet effektivt.

Kvalitetsutbildning

xpectum AB är ett utbildningsföretag som sedan 1996 har producerat distansutbildningar för företag och privatpersoner. Vi har över 20 år lång erfarenhet av distansutbildningar och har under den tiden utvecklat genomarbetade och väl fungerande pedagogisk modeller. Under hela utbildningen har du stöttning av våra meriterade handledare som svarar på dina frågor. En av xpectums styrkor är det kunskapskapital som finns knutet till företaget. Dels genom de mentorer som skriver och arbetar fram utbildningarna dels via de medietekniker som designer dem samt samarbetet med FAR. FAR är en viktig samarbetspartner som i 20 år agerat som kvalitetssäkrare. Medlemskapet i Almega utbildningsföretagen är en annan garant för att xpectum är ett seriöst utbildningsföretag.

Innehåll

  • Redovisning - från grunder till årsbokslut
  • Räkenskapsanalys
  • Ekonomistyrning
  • Juridik - Avtalsrätt och köprätt
  • Fordringsrätt
  • Associationsrätt

Läs mer på kursens hemsida för detaljerad information om innehållet. 

För mer information om Certifierad Styr- & Redovisningsekonom, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Utbildningsprogrammet rekommenderar genomgången gymnasieutbildning eller motsvarande utbildningsnivå. Du beställer kursen på Xpectums hemsida. Där finns även information om systemkrav som krävs för din dator/surfplatta för att utbildningen ska fungera. 

Examen & Intyg

Som grund för kursintyg (ej certifiering) och godkännande på genomförd utbildning ingår inlämningsuppgifter i flera av momenten i utbildningsprogrammet som en del av kursexaminationen. Uppgifterna bedöms av din personliga handledare.

Som grund för kursintyg (ej certifiering) och godkännande på genomförd utbildning ingår webbtentamen i utbildningsprogrammet som en del av kursexaminationen.

Certifiering

Certifieringen görs i samarbete med FAR(branschorganisationen för lönekonsulter, redovisningskonsulter, revisorer och skatterådgivare).För att erhålla certifieringen för utbildningen krävs dessutom en skriven och godkänd salstentamen som genomförs under ordnade former i Stockholm. Som grund för detta gäller att du klarat av alla delmomenten och erhållit ett kursintyg. Du bokar denna tentamen i samband med att du genomfört kursen. Priset per examinationstillfälle är 1800:- exkl. moms.

Kostnader

27 900 kr (exkl. moms)
Examinationsavgift på 1800 kr (exkl. moms) tillkommer.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad Styr- & Redovisningsekonom

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Xpectum

Xpectum 

Xpectum erbjuder distanskurser inom ekonomi, juridik, språk och personlig utveckling. Kurserna kan startas när det passar kursdeltagaren och distanskonceptet ger stor flexibilitet. Alla kurser utgår ifrån ett interaktivt studiematerial med e-learning. Upplägget har fyra hörnstenar: datorstöd, personlig handledning, repetition och flexibilitet. Utbudet...


Läs mer om Xpectum och visa alla utbildningar.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in