Yrkesutbildning

Certifierad Styr- & Redovisningsekonom

Xpectum , Distans
Längd
ca 10 veckors heltidsstudier men du väljer själv i vilket tempo du vill läsa
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
36 125 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Börja utbildningen när du vill. Flexibel studietakt se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
ca 10 veckors heltidsstudier men du väljer själv i vilket tempo du vill läsa
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
36 125 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Börja utbildningen när du vill. Flexibel studietakt se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Videoreportage

Certifierad Styr- & Redovisningsekonom

Certifierad Styr- & Redovisningsekonom - distansutbildning

En distansutbildning som gör dig till redovisningsekonom med en påbyggnad som gör att du kan ta dig an kontrollerrelaterade frågor.

Med redovisning som bas ger den dig en grundstomme som gör att du behärskar allt från den löpande bokföringen till bokslut samt analys, kostnads, och prissättningsfrågor. I kursen refereras löpande till regelverken K2 och K3. Du lär dig först de ekonomiska strömningarna i ett företag och hur du kan effektivisera den ekonomiska styrningen.

Utbildningen gör att du som kontroller kan ta ansvar för många av företagets ekonomiska styrfrågor. Bokslut, budget, investeringsbeslut, prissättningsfrågor, kostnadskontroll och finansieringsbeslut är bara några av de områden du kommer att kunna hantera. Därutöver får du en introduktion till affärsjuridiken som bl a berör associationsformer, avtal, köprättsliga och avtalsmässiga faktorer.

En avslutande certifiering som sker via FAR (branschorganisationen för lönekonsulter, redovisningskonsulter, revisorer och skatterådgivare) ger kunskaperna tyngd i arbetslivet och skapar bättre möjligheter för den personliga karriären.

Metod

Utbildningen är helt digital och genomförs på distans. Du studerar var du vill i din egen takt. I det digitala kursmaterialet varvas teori med praktiska övningar och kommentarer från redovisnings- och ekonomiexperter. Teorin presenteras med ljud, bild, video och animeringar. Allt för att stimulera så många sinnen som möjligt för att göra lärandet effektivt.

Kvalitetsutbildning

xpectum AB är ett utbildningsföretag som sedan 1996 har producerat distansutbildningar för företag och privatpersoner. Vi har över 20 år lång erfarenhet av distansutbildningar och har under den tiden utvecklat genomarbetade och väl fungerande pedagogisk modeller. Under hela utbildningen har du stöttning av våra meriterade handledare som svarar på dina frågor. En av xpectums styrkor är det kunskapskapital som finns knutet till företaget. Dels genom de mentorer som skriver och arbetar fram utbildningarna dels via de medietekniker som designer dem samt samarbetet med FAR. FAR är en viktig samarbetspartner som i 20 år agerat som kvalitetssäkrare. Medlemskapet i Almega utbildningsföretagen är en annan garant för att xpectum är ett seriöst utbildningsföretag.

Innehåll

  • Redovisning - från grunder till årsbokslut
  • Räkenskapsanalys
  • Ekonomistyrning
  • Juridik - Avtalsrätt och köprätt
  • Fordringsrätt
  • Associationsrätt

Läs mer på kursens hemsida för detaljerad information om innehållet. 

För mer information om Certifierad Styr- & Redovisningsekonom, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

1 tillgängligt startdatum

Börja utbildningen när du vill. Flexibel studietakt

  • Distans
  • Distans

Så ansöker du

Utbildningsprogrammet rekommenderar genomgången gymnasieutbildning eller motsvarande utbildningsnivå. Du beställer kursen på Xpectums hemsida. Där finns även information om systemkrav som krävs för din dator/surfplatta för att utbildningen ska fungera. 

Examen & Intyg

Kursintyg

För att erhålla kursintyg krävs att man är godkänd på de webbtentamen och de inlämningsuppgifter som ingår i utbildningen.

Certifiering
Efter godkänd utbildning finns det möjlighet att göra en certifiering. En certifieringen som FAR står bakom. Som grund för detta gäller att du klarat av alla delmomenten och erhållit ett kursintyg.

För att erhålla certifieringen för utbildningen krävs dessutom en skriven tentamen som sker digitalt på distans. Priset per examinationstillfälle är 1800:- exkl. moms.

Kostnader

28 900 kr (exkl. moms)
Examinationsavgift på 1800 kr (exkl. moms) tillkommer.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad Styr- & Redovisningsekonom

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 19 recensioner
Skriv en recension
5/5
Marcus Friborg
15 feb 2022

Mycket bra utbildning. Bra innehåll i alla delar och desto längre man kommer desto större förståelse för man för hur allt hänger ihop. Det enda negativa jag skulle kunna säga är...

Visa mer
5/5
Miriam Hayder
12 nov 2021

Väldigt bra att det är på distans, då kan man plugga när det passar och i den takt man vill.

5/5
Kursdeltagare
15 okt 2021

5 av 5

Highlights