Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Xenter Botkyrka

Xenter Botkyrka

Xenter Botkyrka är en spännande och unik plats där arkitektur och utrustning helt anpassats för utbildning inom IT, teknik, media, fastighet och pedagogisk verksamhet.

Fokus ligger på att vara branschnära och därför används professionell utrustning för film/TV, animation, ljud, foto samt teknik och kommunikation. Utöver detta finns det även föreläsningssalar, konferenslokaler, ett lunchcafé samt ett flertal företag i lokalerna.

Xenter Botkyrka får människor med olika specialkompetenser möjlighet att mötas i undervisning, produktion eller projekt, vilket skapar de kreativa synergier som gör Xenter till en dynamisk mötesplats för de över 600 personer som dagligen arbetar eller studerar där.

Arkitekturen är uppseendeväckande med den röda utbyggnaden och det brutna taket som ger Xenter Botkyrka dess speciella karaktär. Arkitekt Rodel Stintzing skriver: ”Den viktigaste uppgiften är att forma de rum och platser där vi möter varandra i arbete, samvaro och avkoppling. Där ljuset gör det möjligt att tolka ansikte och kroppsspråk och ljudmiljön är sådan att det går att föra ett samtal.”


För mer information om Xenter Botkyrka, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yh-utbildning
Bygg / Anläggning
Elektriker Längd Ort
Elkonstruktör (distans) 126 veckor Distans
Juridik
Dokumentcontroller/registrator Distans

Visa alla

Videoreportage

   

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Xenter Botkyrka

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Xenter Botkyrka

Utbildningsv. 3
147 85 Tumba

Tel: 08-530 623 70
www.xenter.se

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in