Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Västerås Folkhögskola

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Malin
(5)
Jag är väldigt nöjd med den här utbildningen, bra, duktiga och engagerade lärare. Ett bra upplägg med distansstudier som ger grundläggande behörighet och återkommande närträffar med hästkunskap på Strömsholm. För mig är det här steget till ett nytt yrkesliv inom hästnäringen.
Nathalie
(5)
Jag läste allmän kurs på distans på Västerås(/Bergslagens-)folkhögskola för att få ett färdigt gymnasiebetyg och har bara positiva saker att säga. Min skoltid här har varit rolig och givande och jag har ofta längtat tillbaka under loven. Lärarna är engagerade, duktiga och motiverande och jag kände mig alltid sedd och hörd. Skolan har definitivt ...
Visa mer
Ann-Christine Jakobsson
(5)
Mycket bra utbildning. Jag läste 3 terminer för att få högskolebehörighet. Lärarna är mycket öppna i sitt tankesätt och hjälpsamma. Snabba på att svara också. Jag läste distans.
Tina
(5)
Jättebra lärare, snabb feedback, intressanta och utvecklande uppgifter på kurserna och en bra plattform som gick snabbt att lära sig. Rekommenderas varmt.
Ellen
(5)
Här hamnar du som elev i fokus! Lärarna är underbara och stöttar och peppar alltid! De åren jag pluggat här har fått mig att växa som person!
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in