Utbilda dig på Tollare folkhögskola

Studera i herrgårdsmiljö på Tollare folkhögskola

Tollare folkhögskola ligger i härlig herrgårdsmiljö på Värmdö, en mil öster om Stockholm. Kommunikationerna är goda och det är nära till teatrar, muséer, idrottsarenor, utställningar, biografer med mera.

Runt huvudbyggnaden ner mot Skurusundet ligger matsal, gymnastikhall, fotbollsplan, kägelbana och tillitsbana.

En folkhögskola för cirka 120 studenter

Tollare folkhögskola erbjuder läsårslånga kurser för cirka 120 studenter, här kan du både studera och bo. Dessutom finns plats för distanskurser, korta kurser och konferenser. Tollare folkhögskola ägs och drivs av IOGT-NTO. Skolan erbjuder därför en unik frizon, där friheten från alkohol och andra droger är naturlig och självklar.

Undervisningen på Tollare kostar dig inget. Skolan får statsbidrag. Du betalar för de kostnader som är angivna under varje kurs för studieresor, studiebesök, kopior, kursmaterial, särskilda arrangemang och elevförsäkring samt för böcker.


Utbildningar - Tollare folkhögskola

Folkhögskoleutbildning
Beteendevetenskap
Sociologi / Socialpsykologi Längd Ort
Distanskurs med fysiska träffar: KBT i socialpedagogiskt arbete 39 veckor Distans

Beskrivning och boende

Tollare folkhögskola

Kontaktuppgifter till Tollare folkhögskola

Tollare folkhögskola


Tel: 08-505 686 00
www.tollare.org


Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 2 recensioner.

Sara

Lärarena var kompetenta och trevliga. Tollare ligger ganska avsides så om man bor på internatet får man räkna med att det mest spännande i närheten är orminge... Men man kan ju alltid åka in till staden. Annars så är den direkta omgivningen väldigt vacker. Boendet va okej, men va för dyrt i förhållande till standard, och den överprisade maten ma...

Visa mer
André

Jättebra skola med kompetenta och trevliga lärare. Idyllisk miljö, JÄTTEbra mat och bra planerade skoldagar. Mycket kostnadsfria aktiviteter förekommer som man kanska aldrig skulle testat själv annars. Rekommenderar starkt denna skola för dig som är intresserad av att plugga journalistik. Jag har verkligen inte ångrat en sekund att jag har valt ...

Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in