Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina studieplaner? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!⭐ 

3D-ritning Model Based Definition

Teknikhögskolan
Sammanfattning
Korta Yh-utbildningar
Distans
10 veckor
75 %
CSN-berättigad
3D-ritning Model Based Definition, YH-utbildning hos Teknikhögskolan

3D-ritning Model Based Definition

3D-ritning Model Based Definition

Denna utbildning riktar sig till dig som är exempelvis systemansvarig, konstruktör, ingenjör, produktionslinjedesigner eller liknande. Företag tvingas hitta nya lösningar i vårt digitaliserade samhälle, och det finns en stor efterfrågan på kompetens inom 3D-ritning i teknikbranschen.

I en allt mer digitaliserad industri gäller det att öka sin konkurrenskraft med viktig kompetens inom specifika områden. Ett sådant område som kommer att prägla framtidens automatiserade industri är 3D ritning MBD (Model Based Definition). Denna korta YH-utbildning ger dig kompetensen som krävs.

Vad är 3D-printing Model based definition?

Nyttan med MBD är att man inte längre behöver göra om 3D-modeller till 2D ritningar – all info finns direkt i 3D-modellen. MBD är alltså morgondagens bärare av information för samtliga delar av ett företag. Från design och utveckling, via inköp och produktion, till eftermarknad och sälj. Basen är en god försörjning av data via olika framtidsinriktade CAD-system. Därigenom sparar man tid, får högre kvalitet och förenklar processen. Läs denna utbildning för att lära dig hur.

Utbildningens upplägg

3D-ritning MBD spänner över en kortare tidsrymd i ett tempo som gör att deltidsjobb eller korttidspermittering är möjligt för dig parallellt med studierna. Studietakten är på 75 % och sker på distans genom föreläsningar, praktiska övningar och case-uppgifter. Det finns även möjlighet för dig som yrkesverksam att genomföra vissa av dessa uppgifter på din arbetsplats för att få ut så mycket som möjligt av utbildningen för just din yrkesroll.

För mer information om 3D-ritning Model Based Definition, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Behörighetskrav

  • Grundläggande behörighet (vilket innebär en gymnasieexamen eller motsvarande)
  • 1 års yrkeserfarenhet (heltid) från en teknisk roll inom industri/tillverkning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: 3D-ritning Model Based Definition

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Teknikhögskolan

Teknikhögskolan - YH-utbildningar som leder till jobb.

Hos Teknikhögskolan hittar du yrkeshögskoleutbildningar inom IT, teknik, bygg och anläggning, logistik samt projektledning. Vi har lång erfarenhet av att bedriva YH-utbildningar med mycket goda resultat. Så om du vill ha en utbildning som leder till jobb är det här du ska läsa!

Teknikhögskolan finns idag på 14 orter i Sverige och har ett stort utbildningsutbud, inklusive ett antal utbildningar som erbjuds på distans. Med ett nära samarbete med näringslivet och yrkesaktiva föreläsare med spetskompetens ser vi till att våra studerande är väl förberedda för nästa steg i karriären.

Praktik under dina studier

I YH-utbildningarna ingår praktik, eller LIA (lärande i arbete) som det kallas inom yrkeshögskolan. LIA är den praktiska delen av utbildningen och syftar till att utveckla dig för din kommande yrkesroll genom praktisk erfarenhet på en arbetsplats.

Välkommen till Teknikhögskolan!
Vi utbildar framtidens innovatörer och samhällsbyggare.

Visa alla utbildningar med Teknikhögskolan

Kontaktuppgifter till Teknikhögskolan

Teknikhögskolan

Årstaängsvägen 33
117 43 Stockholm


Teknikhögskolan Facebook

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in

Du kanske också är intresserad av: