Visar 1-20 av 53 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 53 träffar
1
2
3

Undersköterska distans

Vad gör en undersköterska?

Är du empatisk, kommunikativ, noggrann, duktig på att samarbeta och uppmärksam? I så fall kan en utbildning distansutbildning till undersköterska passa dig bra. Som undersköterska jobbar du inom exempelvis akutsjukvården, psykiatriska vården, på vårdcentraler, hemtjänsten eller äldreboenden. Grunden i arbetet är omvårdnad av människor som är sjuka eller som av andra anledningar behöver hjälp, men i arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera patienternas tillstånd och de åtgärder som görs.

Ofta varierar uppgifterna lite beroende på var du jobbar.

Distansutbildningar till undersköterska

För dig som vill bli undersköterska och vill ha möjlighet att studera hemifrån, eller från någon annan plats, finns det mängder av distansutbildningar. Vuxenutbildningar, Komvux, med olika slags inriktningar som exempelvis barn, funktionsnedsättning, psykiatri, sjukvård, hälso- och sjukvård eller demens.

Du som redan är utbildad undersköterska och kanske jobbar men vill utöka ditt kunnande hittar vidareutbildningar inom yrkeshögskola, folkhögskola eller privata utbildningsanordnare. Oftast ges vidare- eller påbyggnadsutbildningar på deltid på distans, vilket gör att du kan kombinera studierna med jobb.

Beroende på i vilken takt du vill studera är en distansutbildning till undersköterska olika lång men oftast rör det sig om 1-1,5 års heltidsstudier.

Lycka till med dina framtida studier!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in